2013/10/02

Oriflame rendelésem

Image Hosted by ImageShack.us

A 13-as Oriflame katalógusban pont azok a dolgok voltak leakciózva, amikre már nagyon régóta fájt a fogam. Azt nem mondom, hogy mindegyikre 100 %-osan szükségem is volt, viszont így, az eredeti ár töredékéért igazán nem volt kár lecsapni rájuk. Lássuk miket szereztem be!


Az egyetlen dolog, ami nagyon kellett, az egy jó fésű volt. Mivel az egyetlen olyan fésűt, ami nem tépi ki tövestül a hajamat irdatlan fájdalmak között, elhoztam magammal az albiba, így otthon hiánycikké vált. Persze kismillió fésűnk van, de azokat inkább középkori kínzóeszköznek nevezném. Így amikor megláttam ezt a párnázott kialakítású fésűt, jó ötletnek tűnt beszerezni. Mint utólag kiderült tényleg az volt, könnyen kifésüli a hajat, tépés nélkül. 700 Ft körüli áron abszolút megérte.

Az Aimi Heavenly Blossom testpermetet már a katalógus mustra posztban is említettem. Szerelem volt első szaglásra, így az 1000 Ft-os akcióban kár lett volna kihagyni. Csak azt sajnálom, hogy a zöld Aimi testpermetet nem vettem meg, pedig annak is mennyire mennyei az illata...

Image Hosted by ImageShack.us

A következő két termék már régóta a kívánságlistámon szerepel. Gyakorlatilag az egész Sparkle in Paris termékcsalád teljesen telitalálat volt  nálam már a megjelenés óta, ami ha jól emlékszem még karácsony tájékán volt, így igazán büszke vagyok magamra, hogy eddig nem csábultam el. A várakozás kifizetődő volt, ugyanis most az eredeti ár töredékéért sikerült lecsapni ezekre a szépségekere, ha jól emlékszem mind a két termék 499 Ft volt.

Image Hosted by ImageShack.us

A Sparkle in Paris szemceruza a Purple Shimmer nevet viseli, így nem nehéz kitalálni, hogy egy csillámos, lila árnyalatról van szó. Nálam a lila az all time favourite szín, így nem volt kérdés, hogy melyik szemceruzát rendelem meg. A ceruza textúrája nagyon-nagyon krémes, telis tele van apró csillámokkal. Én eddig főleg az alsó szemhéjamon használtam.

Image Hosted by ImageShack.us

A Sparkle in Paris család másik tagja a Frosty Purple nevű ajakfény, ami után már nagyon régóta áhítoztam. A név egyébként teljesen telitalálat, hiszen egy enyhén lilás árnyalatról van szó, ami brutál csillámos, így tényleg kicsit jeges, fagyott hatást kelt. Vékony, lapos applikátora van. Könnyen szét lehet oszlatni az ajkakon, egyáltalán nem ragad és az illata is mennyei.


Ti szoktatok rendelni az Oriflame-ből?

7 megjegyzés

  1. Én majdnem minden hónapban rendelek valamit :) Most jött meg a Swedish Spa narancsbőr elleni krémem, már két éve használom, imádom. A mostani katalógusból egy Very Me pirosítót néztem ki és szerintem körömnövekedés serkentőt is veszek, mert azt is évek óta használom és nagyon bevált:) Én nagyon szeretem az Oriflame termékeit, főleg parfümök terén :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Very me pirosító nekem is nagyon tetszik.. de olyan picike.. :D

      Törlés
  2. A szemcerkára kíváncsi vagyok akció közben is!
    Ja, és díjat kaptál tőlem! :)
    http://glitterfingersss.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam-testverkodextol.html

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a disznósörtés hajkefét kéne kipróbálnod :) Én egyáltalán nem viselem el, ha bármi is tépi a hajamat, és a sima fésűk is ilyenek. Viszont a disznósörtés egy álom... akárhogy fésülöm, egyáltalán nem recseg a hajam :) Viszonylag drágák, de az enyém már lassan 3 éve meg van, pont karácsonyra kaptam :)

    VálaszTörlés
  4. A hajkefe telitalálatnak tűnik. A kedvenc nappali hidratálókrémem oriflames :D

    VálaszTörlés