2013/10/03

OOTD - Red boots



Ezt a piros csizmát még a nyár közepén vettem. Bűn lett volna otthagyni, hiszen - kapaszkodjatok meg - 990 Ft-os akció keretében sikerült hozzájutni. Akkor úgy voltam vele, hogy ha összvissz kétszer lesz rajtam, már megérte. Ez nem is áll messze a valóságtól, hiszen nem a legkényelmesebb darab, de már csak nézetegni is jó. :D 
Egyébként ezeket a képeket még múlt hétvégén csináltuk. Imádtam milyen jó idő van, kabát nélkül sem fáztam. Kérem vissza azt az időt!





Kabát - ZLZ
Blúz - Choies
Nadrág - SheInside
Cipő - Invázió
Táska - H&M

12 megjegyzés

  1. Nehezen tudtam ezt a csizmát elképzelni egy csinos outfitben az elején, de neked sikerült lenyűgöznöd, mindig olyan szép összeállításokat mutatsz :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon bátor vagy, hogy bevállalod ebben a csizmában a közlekedést én biztosan csúfos kudarcot vallanék.A szett tényleg nagyon szép és érdekes módon ez a dögös csizma jól illik a visszafogott darabokhoz. A blúzod különösen tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Csodás ez a csizma! :) Az egész outfit nagyon tetszik, a legjobban a felsőd és a kabátod. :) Csini voltál! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Általában nem szoktam kommentelni, de most muszáj írnom neked. Nagyon szeretem a blogodat, szuperek az outfitjeid és egyszerűen jó rád nézni, annyira szép vagy. Csodálom, hogy nem fedezett még fel téged valami fotómodell ügynökség. :)
    Én is nem rég szereztem be egy pirosas-bordós bokacsizmát. Aztán rájöttem, hogy semmi hozzáillő cuccom nincs, így most egy passzoló sálra vadászok.

    Dóri voltam.

    VálaszTörlés
  5. Elképesztően tetszik ez az outfit. Meg szoktam nézegetni az outfit posztokat a blogokon, de elsiklok felette, hogy na hmm oké. Inkább a sminkes posztokat szeretem.
    De ez *-*
    Nagyon csinos az egész úgy ahogy van, a csizma meg valami hihetetlen jó!!! És nagyon jól áll, illik hozzád, tudod viselni is!
    A legjobb outfit,amit már jó ideje láttam!! Sikerült lenyűgöznöd! :)
    Üdv:
    Dóri :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. iszonyat csinos, igazi nőcis outfit :))

    VálaszTörlés
  8. Ugyanilyen csizmám van csak feketébe!:D 990 Ft-ért én se hagyhattam ott:)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  10. Minden nagyon szuper,de Mosolyogj Fruzsiii,olyan szep vaagy ne rontsd el! :))))

    VálaszTörlés