2013/10/15

Gógyír a kezekre - Estrea Olíva & Zöld citrom kézkrém

Image Hosted by ImageShack.us
Estrea Olíva & Zöld citrom kézkrém

Amint itt az ősz és a hidegebb idő, a kezeim abban a pillanatban alakulnak át öregasszony kézzé. Sőt, megmerem kockáztatni, hogy néhány idős néninek szebb keze van, mint nekem ősszel, ugyanis nagyon gyorsan kiszárad és lesz ráncos. Éppen ezért mindig is a nagyon zsíros, glicerinnel telenyomott kézkrémeket preferáltam, egészen idáig. Legújabb kedvencem az Estrea Olíva és Zöld citrom kézkrém.


Ez a krém kifejezetten az igénybevett kezek ápolására lett kitalálva. Az állagát tekintve egyáltalán nem zsíros, épp ellenkezőleg, nagyon könnyed. Nagyon sokáig nálam ez abszolút "válóok" volt,  mivel legtöbbször azokat a krémeket kerestem, amiket szinte lehetetlen szétkenni, annyira sűrűek. Ez az Estrea krém viszont nagyon könnyen szétkenődik, viszonylag gyorsan be is szívódik, és nem hagy ragacsos érzetet sem.

Nagyon erős, de kellemes citrom illata van, ami sokáig megmarad. Ezért is van pl. cigi a csomagolásán, ugyanis hatékonyan szünteti még az ehhez hasonló kellemetlen illlatokat is. 

Használata után a kezeim azonnal tökéletesen puhák és hidratáltak lesznek. Amit legjobban szeretek benne, hogy ez az érzés sokáig megmarad. Még kézmosás után sima és selymes marad a bőröm, mintha épp akkor kentem volna be a kezem.


Nektek mi a kedvenc kézkrémetek?


Image Hosted by ImageShack.us

3 megjegyzés

  1. Azt hittem csak velem van baj, hirtelen úgy "összeszárazdtam". Eszeveszettül rohamoztam meg ma a Müllert-Glamour napok után vagyunk ide-vagy oda, mindegy, az se érdekelt, hogy nem akciós, de be kellett táraznom valami táplálóbb testápolóból, hajápolóból...Konkrétan az arcom úgy húzódik mint egy maszk, a bőröm szinte porzik, a hajam száraz, a kezeimről nem is beszélve. Ideje odafigyelni a mindennapos krémezésre, nincs mese :)

    VálaszTörlés
  2. Vendéglátósként csak is kizárólag a Neutrogena! Tudom, h nem egy olcsó krém, de nagyon jó! Annak ellenére, h egész nap pancsolok, hideg-meleg levegő éri intenzíven a kezemet a napi munka során, a Neutrogénával nem szárad ki és sokkal puhább is! :)
    A másik nagy kedvenc a Müller saját márkás kézkréme, az Aveo cseresznye és mandulavirág illattal. Egyszerűen imádom, esténként csak ezt használom! :)

    VálaszTörlés
  3. ez a kézkrém sajnos tele van olyan anyagokkal ami nem igazán jó hosszú távon a bőrnek (petrolatum, parraffinum liquidum...) :/

    VálaszTörlés