2013/09/06

VIDEÓ - Mi van a táskámban?

10 megjegyzés

  1. Szia:-) nagyon tetszik a kekszes tukrod:-) hol vetted? Egyebkent a bornprettystore kedvezmeny kodot hogy tudom hasznalni? Mennyi ido volt neked a szallitas?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A tükröt ebayről rendeltem potom 250 Ft-ért :D BPS-on a rendelés leadása előtt kell megadni a kódot. A kiszállítás 3-4 hét szokott lenni, de ha fizetsz a szállítért természetesen gyorsabb. :)

      Törlés
  2. Nagyon szeretem az ilyen posztokat/videókat. Ilyenkor megnyugszom egy kicsit, hogy nem csak én hordok ennyi mindent. :) Tervezek én is hasonlót, bár az enyémben nem a kis szütyőlé, hanem egy táskarendezőé lesz a főszerep, ami helyettesíti a sok zsebet- :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A táskarendezők nagyon praktikusak, csak az a baj, hogy szinte minden táskámnak más a belseje, így nem passzol beléjük a rendező, pedig úgy szeretnék egyet... :D

      Törlés
    2. Az enyémekben általában nincs csak 1, maximum 2 belső zseb és csak méretben eltérőek egy kicsit, így olyat választottam, ami a legkisebben kívül mindegyikbe belefér. (Elsőre egy olcsóbbat, arra az esetre, ha mégsem válna be, de szeretem. :) )

      Törlés
  3. Hát komolyan mondom, te lettél az új videós kedvencem! :) Nagyon cukin és szimpatikusan beszélsz. Azt még fel kell dolgoznom, hogy egy ilyen viszonylag nem nagy táskába hogy a francba fér el ennyi cucc, de túlteszem magam rajta. :) Én is mindig megpróbálok rendet tartani, meg kis neszeszerekbe rendezni a dolgokat a táskámban, de egyelőre ez nálam kudarcra van ítélve, de majd csak belejövök(ideje lenne már lassan 24 évesen, khm...).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!!! :D Hát igen, a pakolás nekem nagyon megy... :D

      Törlés
  4. nagyon jófej vagy :D tök vicces vagy, tetszik a dumád és elég közvetlen csajszinak tűnsz, jókat mosolyogtam a szövegeiden :)

    VálaszTörlés
  5. @anii
    Köszönöm szépen, aranyos vagy :) Nagyon örülök, hogy tetszett a videó :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom az ilyen videókat, ahol láthatom, hogy mit tartanak mások a táskájukban :)) Ugyanolyan napszemüvegem van, mint Neked :D Poszt itt: http://divat-mania.blogspot.hu/2013/09/outfit-summer-time-memories.html xoxo:Yvett

    VálaszTörlés