2013/08/17

Oriflame mustra - 12. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Facebookon feltettem a kérdést, hogy érdekelne-e titeket egy olyan poszt, amiben összegyűjtöm az aktuális Oriflame katalógus legjobb akcióit. Mivel sokatoknak tetszett az ötlet, így itt is van az én kis gyűjteményem a 12. katalógusból, ami augusztus 15-től szeptember 4-ig érvényes. Ha máskor is szívesen látnátok ilyen bejegyzést, írjátok meg, és megcsinálom minden hónapban. :)


Image Hosted by ImageShack.us

Pure Nature arctisztító kendő teafával és rozmaringgal - 799 Ft
Mint tudjátok a bőröm nagyon megszenvedte a kánikulát, és most egyik csúfság jön ki rajtam a másik után. Ez az arctisztító kendő egyszerre megoldja mindkét gondot. Egyrészt a nagy melegben csak végig törlöm vele az arcom, és már fel is frissít, illetve emellett eltávolítja a szennyeződéseket, és akár a sminket is. Mivel rozmaringot és teafát is tartalmaz kifejezetten ajánlott zsíros és pattanásos bőrre is. Érdemes kipróbálni a termékcsalád többi darabját is!

Image Hosted by ImageShack.us

Oriflame Beauty Terrakotta púder - 1999 Ft
Csodaszép bronzosító, ami tökéletes napcsókolta bőrt eredményez, ami nyáron elengedhetetlen. 9,5 grammos kiszerelésben érkezik, tehát bőven marad belőle jövő nyárra is.

Perfekt arcpirosító - 1599 Ft
Három különböző árnyalatban kapható, így biztos mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Egyszerű, letisztult megjelenés, beépített tükörrel. Igazi must have!


Image Hosted by ImageShack.us

5 az 1-ben BB krém SPF 30 - 1499 Ft
Bár már szépen lassan kezdenek becsordogálni a CC krémek a hazai piacra is, az Oriflame háza táján még a BB krém számít igazi újdonságnak. 1500 Ft-ért igazán megéri, ha tényleg teljesíti az általa ígért 5 dolgot, egy próbát mindenképp megér.

Image Hosted by ImageShack.us

Éjszakai körömápoló maszk - 899 Ft
Szintén egy újdonság, most van először katalógusban. Megtisztított körömre lefekvés előtt kell felvinni. Megerősíti a töredezésre hajlamos körmöket, valamint kiegyenlíti a köröm felületén található barázdákat. Karbamidot tartalmaz, ami tápláló, hidratáló hatású.

Image Hosted by ImageShack.us

Silk Beauty önbarnító testápoló - 1199 Ft
Ez lenne az az önbarnító, amiről gyakorlatilag ódákat zengtem. EBBEN a bejegyzésben részletes tesztet olvshattok róla. Nem akarom ismételni önmagamat, de dióhéjban: azonnali barnulás, egyenletes, szép szín, nincs sárga hatása.

Image Hosted by ImageShack.us

Feet Up sarokápoló krém - 450 Ft
Erről a krémről is volt már szó egy hónap kedvencei posztban. Akkor úgy jellemeztem, hogy Anyukám azt mondta róla, hogy lány korában nem volt ilyen puha a sarka, mint ettől a krémtől. Ritkán van ilyen szuper akcióban, legtöbbször kedvezményes áron is 800 Ft körül van, így érdemes betározni belőle akár a hidegebb időkre is.

Image Hosted by ImageShack.us

Preppy Chic EdT - 1499 Ft
A Preppy Chic kollekció az előző katalógusban jelent meg. Szerencsére azóta is változatlanul akciós áron kaphatóak a termékek. Kellemesen friss, nőies illata van. A parfüm egy nagyon elegáns, hosszúkás üvegben érkezik, így igazán táska-kompatibilis a kiszerelés. 50 ml 1500 Ft-ért szuper ár!

Image Hosted by ImageShack.us

Very Me szempilladúsító spirál - 599 Ft
Gyakori Oriflame-vásárlóknak biztosan ismerős ez a spirál, hiszen ez az egyik legnagyobb közönség kedvenc. Szépen dúsítja, és íveli a pillákat. Kihagyhatatlan áron.

  A teljes 12-es katalógust ITT tudjátok megnézni. 
Nektek mik a kedvenc akcióitok?


2 megjegyzés