2013/08/03

NOTD - Feather


Tegnap megérkezett a második rendelésem is a Born Pretty Store-ból. Nem is értem, hogy miért nem rendeltem már hamarabb, hiszen ezt az oldalt akár a körmös eBaynek is lehetne hívni. A kiszállítás ingyenes, és szuper áron lehet hozzájutni mindenféle termékhez. Persze nem csak körmös dolgok vannak, hanem pl. ékszerek, telefontokok és más kozmetikumok is. 

Amint megláttam ezt a toll hatású lakkot a Feather kollekcióból egyből beleszerettem. Csodaszép színekben kapható, így nagyon nehéz volt kiválasztani, hogy melyik is legyen. Végül a 13-as árnyalatot választottam, és milyen jól tettem! Nagyon különleges hatása van. Az alapja lila, de vannak benne kék,  rózsaszín, zöld csillámok és fehér szálacskák. Csodaszépen csillog, és minden fényben kicsit más oldalát mutatja. Mivel egy fedőlakkról van szó, önmagában nem lehet viselni, mert nem fedi be az egész körmöt. Én a Lovely Must Have kék árnyalatát használtam hozzá (ITT), ami gyönyörű alapot adott a festéknek, tökéletesen passzol hozzá. 
(Sajnos ezeken a képeken nem jön át teljesen, hogy milyen szép. A fényképezőm kicsit bezavarodott a sok szálacska láttán. De a lehet, hogy csak beleszédült a gyönyörűségbe. )



13 megjegyzés

  1. Ezzel már én is szemezgettem egy ideje, ezek után pedig végleg eldőlt, hogy én is rendelek :D

    VálaszTörlés
  2. huuu ez tényleg nagyon szép :)
    most kedvet kaptam hozzá.....és megrendelem :D

    VálaszTörlés
  3. szia. azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő alatt szállították ki?:) mert én is szeretnék rendelni tőlük

    VálaszTörlés
  4. Szia az szeretnem kérdezni h lehet úgy fizetni hogy csak amikor megérkezik kifizetem a postán?nem tudom hogy mondjak ezt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Csak előre utalással lehet fizetni, utánvétel sajnos nincs :S

      Törlés
  5. ez gyönyörű *.*

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. Úriiiisten ez valami ESZMÉLETLENÜL szép

    VálaszTörlés