2013/07/02

OOTD - Like a princess + Rendelés menete a Mart of China-n


Sziasztok! Nemrég írtam nektek a Mart of China nevű oldalról, ami szuper áraival nem csak az én, hanem a ti érdeklődéseteket is felkeltette. Nagyon sokan kérdeztétek, hogy hogyan lehet onnan rendelni. Addig nem akartam írni róla, amíg az én rendelésem meg nem jött, de mivel múlt héten sértetlenül ideért mindhárom ruhám, itt az idő, hogy írjak róluk, na meg a rendelés menetéről is.









A webshop kínálatából ez a ruha tetszett a legjobban. Igazi nyári, kicsit hercegnős beütésű. Ezt vártam a három ruha közül leginkább, mégis kézhez kapva a másik kettő sokkal jobban tetszik. A legnagyobb problémám, hogy a ruha alja totál átlátszó, hiányzik belőle egy alsó szoknya. Így ebben az állapotában szerintem hordhatatlan, én alávettem egy ugyanolyan színű szoknyát, így már jó, viszont nagyon figyelni kell, hogy ne lógjon ki. A derekára egy vastag övet tettem, mert az a rész, ahol a szoknya kezdődik, nekem elég bő, így össze kellett húznom valamivel. Őszintén szólva a kép alapján másra számítottam. Ezt mindenképp le akartam írni, mert szerintem ez egy elég népszerű ruha lehet, ami a valóságban kicsit csalódás.
A másik két ruha nagyon tetszik, meg vagyok elégedve mind a minőségükkel, mind a kinézettel. Hamarosan róluk is lesz poszt.




Cipő - Ázsia Center
Öv - New Yorker (egy ruhához volt)
Napszemüveg - Firmoo


Most pedig a vásárlás menete:
Mint minden esetben, itt is először hozzá kell adni ruhát a kosarunkhoz, miután kiválasztottuk a méretet és a színt. Ezt az Add to cart gombbal tehetjük meg. Ezután megjelennek a rendelési részletek, itt láthatunk alternatívákat a szállításra. Az előző posztban azt írtam, hogy a szállítás minden esetben ingyenes. Itt sajnos tévedtem, és át is írtam még másnap. Csak az ékszerek szállítása ingyenes! A ruhák esetében 3 szállítási mód közül választhatunk: China Registered Mail - ez a legolcsóbb, viszont  hosszabb ideig is tart (én ezt ajánlom), illetve választhatjuk a FedEx-et és EMS Express-t, valamint a DHL-t. Ezek már jóval drágábbak, viszont kevesebb mint egy hét alatt házhoz szállítják a csomagot.
A China Registered Mail árai szerintem nagyon kedvezőek. Minden darabnál eltérő az ár, amit súly alapján számítanak ki, így nem árt előre ellenőrizni. Néhány példa:
- A képen látható ruha esetében: 5.97 $ (kb. 1350 Ft)
- Bikini: 4.48 $ (kb. 1000 Ft)
- Cipő: 16.40 $ (kb 3700 Ft)
- Táska: 15 $ (kb. 3400 Ft)
- Felső: 5.97 $ (kb. 1350 Ft)
Fizetés a PayPal segítségével történik. A PayPal regisztrációról és a fizetés menetéről EBBEN a bejegyzésben olvashatsz!


Ne felejtsetek el jelentkezni a nyereményjátékra, ahol napszemüveget nyerhettek! :) ITT !

19 megjegyzés

  1. Cuki a ruha! Ilyenkor amikor fotóztok, ki az aki a képeket készíti, a párod? Már bocsánat a kissé indiszkrét kérdésért :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem, az unokatesóm készíti őket. (Innen is kösz, Gábor! :D )

      Törlés
  2. Ez a ruha álomszéééééééép! :OOOOOO
    Rohadt jól áll neked és a cipő is nagyon tetszik! :)
    ÉS pazarúl megoldottad az alsószoknyával és övvel, telitalálat ez a szett nálam! :)))

    VálaszTörlés
  3. az a cipő...gyönyörű..:) hol veszed ezeket a szépségeket?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ez a szépség az Ázsia Centerből van ( de a képek alatt ott vannak a beszerezési helyek :D )

      Törlés
  4. Gyönyörű :) A cipő is csodaszép :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű vagy ezeken a képeken...:)

    VálaszTörlés
  6. Micsoda ruha és micsoda cipő. :D Te jó ég :D És egy kérdés, ami most merült fel bennem... A hajad ugyebár göndör és ilyen hosszú...ha kivasalod, vagy csak hajat mosol akkor milyen hosszúra ugrik ki? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivasalva fogalmam sincs, kb. egy éve nem vasaltam. De vizesen a derekam alá, pont a fenekemig ér :P

      Törlés
  7. Nagyon csinos vagy!ezek a képek hol készültek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én vidéken lakom, ott ilyen a táj :D

      Törlés
  8. Ha 3 ruhát rendelsz,akkor is egy ruha postaköltségi árát fizeted?Vagy ahány darab annyiszor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ruhák súlyától függ. Ha berakod a kosaradba, és kiválasztod a célországot, akkor kiírja, hogy mennyi a költség. (Ehhez nem kell megvenni, akkor is kiírja)

      Törlés
  9. Szia!
    Rendeltél már cipőt erről az oldalról? Kinéztem magamnak egy bakancsot, még nem tudom, megérné-e egyáltalán, biztosan nagy a súlya, ezt még kitalálom :) az érdekelne, mennyire megbízható a mérettáblázatuk, a Te tapasztalataid alapján érdemes lenne-e bevállalni.
    Előre is köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! CIpőt netről eddig sehogy nem rendeltem, mert minden cipőből más méret a jó. Én a te helyedben nem rendelnék. A pk is elég horror már egy cipő esetében, több mint maga a cipő. De ha nagyon tetszik meg lehet próbálni. :)

      Törlés
    2. Köszi a választ! Igazad van, meg így, hogy senkit sem ismerek, akinek lenne bármilyen tapasztalata, necces. Ja és azóta megnéztem a szállítási költséget is O.O :D

      Törlés