2013/07/14

Kívánságlista - Feltűnő Nyakláncok

Image Hosted by ImageShack.us


Élek-halok az ékszerekért, különösen a feltünő nyakláncokat szeretem. Itt nálam érvényes a minél nagyobb, annál jobb szabály. Nem kell sokat gondolkozni, mert egy egyszerű farmer - poló összeállítást is azonnal feldob. Elég egy ilyen különleges nyaklánc, és nincs is szükség további kiegészítőre. Számomra a kedvenc az óarany - púder és az óarany - pezsgő kombó. Eddig csak egy-két ilyen "vadabb" darabom van, de most nagyon kedvet kaptam a vásárláshoz. :)

IDE kattintva még több nyakláncot és divatos női viseletet találsz!

Ti szeretitek a feltűnőbb ékszereket?



8 megjegyzés

  1. de szepek!!te mar rendeltel innen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most fogok :) Amint eldöntöm, hogy melyik a legjobb ezek közül :D

      Törlés
  2. majd ird meg,h melyik lesz az!;)itt van postakoltseg is?Egyik legjobb blogger vagy!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Postaköltség van sajnos :S Ezekenél a nyakláncoknál kb. 3 dollár, szal nem olyan vészes szerencsére. :) Nagyon szépen köszönöm! :)

      Törlés
  3. Oh, de gyönyörűek! Én is hasonlóképp vagyok az ilyen hangsúlyosabb láncokkal, szuper kiegészítői egy basic szettnek! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Ebayen ugyanezeket megtalálod olcsóbban! :) pl. az elsőt a fotódon itt, N46-os: http://www.ebay.com/itm/Fashion-Metal-Leopard-Vintage-Women-Bubble-Bib-Party-Statement-Necklace-Pendant-/330885197634?pt=Fashion_Jewelry&var=&hash=item4d0a4b6f42

    VálaszTörlés
  5. 4-eset itt, N11-es: http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Gothic-Vintage-Women-Bubble-Bib-Party-Statement-Necklace-25-Styles-/130933169306?pt=Fashion_Jewelry&var=&hash=item1e7c399c9a

    VálaszTörlés