2013/07/31

Hónap kedvencei - Július

Image Hosted by ImageShack.us

A július is eltelt. Egy hónappal kevesebb a nyárból és persze a szünetből is. Annak ellenére, hogy szinte ki sem mozdultam  otthonról, mégis jó pár kedvencem lett. Valószínűleg az időjárás miatt, ugyanis ilyenkor előkerülnek a speckós termékek, amik megkönnyítik az életünket a kánikulában.
Extra júliusi kedvenc, hogy sikerült állami ösztöndíjjal bekerülni a hőn áhított fősulira. Yaaaay!!! :)


Image Hosted by ImageShack.us

A nagy melegben gyakran napközben is veszek egy zuhanyt, hogy megpróbáljam lehűteni magamat. Viszont az ilyen időben nagyon nehéz megtalálni a megfelelő tusfürdőt, aminek nem túl nehéz az illata. Nyárra maga a tökély a Fa Natural & Care white grape & jojoba milk tusfürdője. Ez szó szerint egy óriási must have. Napok óta tartogattam az üres flakont, hogy meg tudjam mutatni, mert tényleg tökéletes. Nagyon-nagyon frissítő illata van, ami még a legnagyobb forróságban is órákon át érezhető. És nem csak akkor, ha közelről megszagolod a bőrödet. Ezzel a termékkel tényleg felfrissítő lesz az annak szányt zuhany. 
Szintén nagy kedvenc a Nivea pearl & beauty gyöngy-kivonatos tusfürdő, bár inkább ezt az esti zuhanyzáshoz, lefekvés előtt használom. Nagyon kellemes, krémes állaga van, igazán kényesztető érzés a használata.
Az Oriflame Silk Beauty Sun Glow önbarnító testápolójáról ITT már részletesen is írtam. Minden eddig létező kételyemet eloszlatta az önbarnítókkal kapcsolatban. Hihetetlenül látványos a változás már néhány használat után. Természetes, egyenletes színt ad, nincsen semmifél sárgás árnyalata.
Nyáron elengedhetetlen a tökéletes izzadásgátló. Már régóta használom, de eddig még egyszer sem írtam róla, pedig ha lenne egy királyi páholy, én bizony odaültetném a Secret Key Platinum Plower deo stiftet. Izzadásgátlóknál nálam csak a stiftes jöhet szóba. A legtöbb fújós foltot hagy, a golyósnál nem szeretem a nedves érzetet. Ennek a Secret deonak a hatása egyszerűen fenomenális. Bár sehol nem írják, hogy hány órát bír, itt nyugodtan lehetne dobálózni a számokkal, mert reggeltől estig teljesen szárazon tart, és emellett nagyon kellemes, üde illata van, ami majdnem olyan erős, mintha egy parfüm lenne. De egyáltalán nem bánom, mert tényleg olyan finom, hogy örülnék, ha lenne ilyen illatú parfümöm. :D

Image Hosted by ImageShack.us

Strandoláshoz kell egy jó naptej is. Én a Nivea Sun protect & bronze 20-as naptejét használom. (Többet róla ITT). Mivel a bőröm nem egy leégős fajta, így nekem ez a védelem bőven elég. Nagyon szeretem a szórófejes kivitelezést, mert így sokkal könnyebb a megfelelő mennyiséget felvinni.
Napon töltött órák után jöhetnek a kifejezetten napozás utánra kifejlesztett termékek. Az Estrea Aloe vera napozás és szoláriumozás utáni nyugtató zseléről épp a napokban volt teszt ITT. Azonnal felfrissíti  és lehűti a bőrt. Szintén erre való a Gerovital Sun regeneráló tej, ami nagyon gyorsan beszívódik, kellemesen hidratálja az irritált bőrt. Az Estrea zselé jobban hűsít, viszont a Gerovital regeneráló tej jobban táplál.

Image Hosted by ImageShack.us

Smink szempontjából a júliust a minimalizmus szóval tudnám jellemezni. :D Abszolút kedvenceim viszont az NYC újdonsága, a Sweet Splash ajakfény stiftek. (ITT) Mindhárom árnyalatot nonstop magamnál hordom. Nagyon el lettek találva a színek. Ha szeretném visszafogott, ha szeretném kicsit vadabb. Nagyon jól lehet játszani velük. Az állaguk krémes, könnyű, mintha nemis viselnék semmit.
Körömlakkok szempontjából Lovely love volt júliusban. Érdekes, hogy most először viselem el, hogy a lábamon a körmeimet színesre festettem. Már többször próbálkoztam, de valahogy nem tudtam hozzászokni. Ez az első alkalom, hogy nem töröltem le azonnal a lakkot. Sőt, már 3 hete díszíti a lábujjaimat a Lovely Classic rózsaszín árnyalata (ITT), és még mindig tökéletes állapotban van. 
Ezen kívül hozzám is elért a Baltic Sand imádat. (ITT) A kék lakkot már nagyon régóta vadásztam, de megérte a fáradtságot. Csodaszép, különleges végeredmény, extrém tartós fedés. Közben észrevettem, hogy a képről lemaradt még ezt a szépséges rózsaszín árnyalat a Gloss like Gel kollekcióból ITT.

Image Hosted by ImageShack.us

Ezen kívül ebben a hónapban lehetőségem volt kipróbálni a Jar új, Platinum termékcsaládjába tartozó mosogatószert és mosogatógép kapszulát. A márka ezzel a vadonatúj Platinum formulával az eddigi leghatékonyabb mosogatást biztosítja. A mosógatószer 480 ml-s kiszerelésben érkezik, nagyon kellemes, nem túl erős citrosomos illata van. Könnyen eltünteti a legmakacsabb zsírfoltokat is, az edényeken nem maradnak vízcsepp nyomok, mint néhány mosogatószer esetében. Használat után nem szárítja a kezeket sem. A Jar Platinum All in 1 mosogatógép kapszulája a mamámékhoz került, mert nekünk nincs mosogatógépünk. Elmondásuk alapján a termék nagyon hatékony volt. Szépen eltüntette az ételmaradékot és a zsírfoltokat. Az edényeken nem látszott semmilyen maszat, ragyogóan fényesek lettek.

8 megjegyzés

  1. Azt a dezodort imádtam, de rettenetesen vakaróztam tőle. :( És grat a fősulihoz! :)

    VálaszTörlés
  2. A barnítóra lehet benevezek majd. :D

    Gratula a fősulihoz, gólyatáborba mész? :)

    VálaszTörlés
  3. I cannot believe we are at the end of July. Summer is flying by. Great product roundup. Some of these brands I have not seen before but I will keep an eye out for them.

    Tracy @ www.sunnydaystarrynight.com

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a fősulihoz. :)
    Korábban nekem is a stiftes deok jöttek be. Aztán egyszer kipróbáltam a Sanex golyós deoját, ami nem volt az igazi, de nem is volt annyira rossz. Mikor elfogyott, elhatároztam, hogy visszatérek a stiftre, mert már hiányzott nekem, mire inkább rendeltem egy akciós Oriflame-es golyós deot a Swedish Spa családból, amiben kellemeset csalódtam. Irtó hamar beszívódik, nem hagy nyomot a ruhámon és egész nap száraz maradok, még a 40 fokban is, pedig én aztán izzadós fajta vagyok. Nekem nagyon bevált. Csak ajánlani tudom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Nekem is nagyon bejönnek az Oriflame termékek, így ha ez elfogy, lehet kipróbálok egyet tőlük is :P

      Törlés
  5. A Nivea tusi nekem is nagy kedvenc, meg mondjuk az összes többi illat is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom az összeset :P Az angel star még a kedvencem :P

      Törlés