2013/06/04

Hónap kedvencei - Május

Image Hosted by ImageShack.us

A hónap kedvencei poszttal igyekszem mindig pontos lenni, de most több okból is "csúsztam" egy kicsit. Egyrészt én valahogy megakadtam május közepe környékén, és amikor megláttam a blogokon a hónap kedvencei poszt-áradatot, csak pislogtam. A másik ok, hogy megpróbáltam videó formájában felvenni, de a minőség még mindig nem üti meg a mércét, így amíg próbálkozok és kísérletezek, jöjjön a hagyományos írott bejegyzés. Májusban nem igazán jártam sehol, így nem voltam épp egy nagy kísérletező, nem próbáltam ki új dolgokat, de persze kedvenceim mindig vannak. :)
A hónapban számomra egyértelműen az első számú kedvenc ez az ebayről rendelt kis pirosító paletta/duó volt. (Ha két színből áll valami, azt már lehet palettának nevezni?). A színek nagyon jól építhetőek, én általában egyszerre használom mindkét színt, az így kapott végeredmény szerintem a legszebb. Részletes poszt róla hamarosan.


Mint sokan mások a Sigma engem is meglepett egy kis csomagocskával, amiben az F80-as kabuki és egy E25-ös satírozó ecset lapult. Eddig még nem volt egy Sigma termékem sem, de most már abszolút megértem az óriási felhajtást a márka körül, mert ezekkel az ecsetekkel dolgozni tényleg egy álom. A kabukit masszírozásra is szabadalmaztatni kellene, annyira finom puhák a szőrei.

Ezt a Rose nails kombót ( 019 és 020) már egy bejegyzésben (ITT) mutattam nektek. Nagyon tetszik ez a két árnyalat, mert igazán különleges, nem megszokott színekről van szó. Nekem a tartósságával sem volt semmi gondom - amit többen is kifogásoltatok - sőt, nekem majdnem 10 napig bírták, igaz egy csillámos essence fedőlakkot is használtam, ami azért biztos felturbózta a tartósságot.

Kedvenc illatom a hónapban Halle Berry Reveal the passion nevű parfüme volt. Az általam használtaknál egy picit édesebb és töményebb az illata, de még pont a határon belül van. Nagyon sokat használtam az utóbbi időben, kezdek is a végére érni. 30 ml-s kiszerelése miatt igazi táska-komptabilis termékről van szó, az üvege is nagyon különleges.

Mik voltak a ti kedvenceitek májusban?

5 megjegyzés

  1. Már várom a bejegyzést az e-bayes pirosítóról, igazán kíváncsivá tettél :)

    VálaszTörlés
  2. A pirosítóra én is nagyon kíváncsi vagyok! Nekem a rose nails lakkok nagyon lassan száradnak, ezért nem is használom inkább pedig a színűk nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Szia, köszi, h megosztottad Jean Sasson könyvét fb-on, nagyon tetszett, már a második kötetnél tartok, nagyon jóó :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, a pirosító engem is nagyon érdekel, légyszi majd linket is illessz a posztba, mostanában pont pirosítót akartam venni és ilyesmire gondoltam :)

    VálaszTörlés
  5. Erre a hónapra egy rendhagyó kedvences posztot írtam csak a nemigazán előírt időjárás miatt :D
    Én a Real Techniques ecseteimbe vagyok beleesve, kis puhák nagyon, 0-24 simiznivaló ecsetkék :)

    VálaszTörlés