2013/05/02

Termékek ebayről III.

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Elérkeztünk a Termékek ebayről sorozat 3. részéhez . Már vagy két hete várok egy pirosító duóra, amit bele akartam volna tenni a posztba, de mivel csak nem akar megérkezni, gondoltam megcsinálom nélküle. A legtöbb dolog, amit vettem, elég népszerű ebayen, biztosan már ti is találkoztatok vele, így aki valamelyik megvételén gondolkozik, mindenképp olvassa el a véleményemet, hátha segítség lesz a számára. :)

Image Hosted by ImageShack.us

Karkötő kutyás medállal - 1.29$ - INNEN
Mindkét karkötő esetében a cél az volt, hogy olyat válasszak, ami passzol az órámhoz, aminek rose gold színe van. Ennél a karkötőnél ezt el is találtam, jól passzol az órához. A képen viszont mind a gyöngyök, mind a medál nagyobb volt, így a végeredmény kicsit rózsafüzéres, de a cuki kutya kárpótol. (:

Image Hosted by ImageShack.us

Masnis karkötő - 0.99$ - INNEN
Itt megint kicsit másmilyet kaptam, mint amire a kép alapján számítottam. Élőben az arany sajnos már túl arany, kicsit mű. Nem ilyenre számítottam. Illetve a masni sem olyan, mint a képen volt, sokkal laposabb. Nem lesz a kedvencem sajnos.

Image Hosted by ImageShack.us

Alapozó/pirosító ecset - 3.29 $ - INNEN
Már nagyon régóta szerettem volna venni egy jó alapozóecsetet. Az eddigiek szőre túl ritka volt, így nem lehetett őket igazán jól használni. Így amikor erre rátaláltam, tudtam, hogy meg kell vennem. Külsőre elég erősen hajaz a Real Techniques ecsetekre, de ezen a "joursna" név áll. Szerintem szuper a minősége, biztos, hogy beszerzek belőle még másmilyet is.

Image Hosted by ImageShack.us

iPhone tok - 1.78 $ - INNEN
Ezt a tokot legelőször Camila Coelho-nál láttam, és már akkor nagyon megtetszett, így amikor megláttam ebay-en tudtam, hogy meg kell vennem. Annak ellenére, hogy ilyen lyukacsos, jól véd az ütéstől, hiszen a sarka és az oldala is védett, viszont a karcok ellen kell hozzá fólia is. Én egyébként sötétszürkében rendeltem, de feketét kaptam. Végülis nem bánom, mert így is tetszik.
Azóta le sem bírom műteni a telefonról, ezért nincs is rajta a nyitóképen. :D

Image Hosted by ImageShack.us

Körömdekor csíkok - 1.36 $ - INNEN
Hosszú ideig nem is tudtam, hogy hogyan készülnek ezek a szuper csíkok a körmökre, de aztán rátaláltam ezekre a kis tekercsekre. 11 darabot kaptam, mindenféle színben: lila, kék, rózsaszín, zöld, ezüst, fehér, arany és piros. Eddig még csak egyszer próbáltam ki, de már várom az újabb kísérleteket.

6 megjegyzés

  1. wow, ez az ecset nekem is nagyon megragadta a fantáziámat, főleg ilyen áron!

    VálaszTörlés
  2. Ilyen masnis karkötőm van nekem is, én CRaPTaSH-től kaptam ajándékba, az enyémnek inkább bronzosabb színe van. Körömdíszítőket most rendeltem én is, kíváncsian várom, hogy megérkezzenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mázlista vagy, hogy neked bronzosabb, én is örültem volna neki :)

      Törlés
  3. oooo milyen szépek a karkötők :O

    VálaszTörlés
  4. épp ma rendeltem én is ugyanonnan díszítőcsíkokat, remélem hamarosan megjön, és hogy jó hasznát veszem majd:)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés