2013/04/28

TESZT: Vichy Normaderm Hyaluspot

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma a Vichy egyik új termékét, a Normaderm Hyaluspot pattanás eltávolító gélt fogom nektek megmutatni. Már többször volt szó a küzdelmemről a pattanásokkal. Viszonylag kevés, de annál makacsabb pattanásaim vannak. Nagyon sokáig nem akarnak eltűnni, így hosszú ideig éktelenkednek piros foltok az arcomon. Emiatt elég sok terméket és házi praktikát kipróbáltam már. Lássuk, hogy a Vichy koncentrált pattanás elleni kezelés, antibakteriális védőfilm technológiával hogyan szolgált nálam.


Image Hosted by ImageShack.us

Nem akartam rögtön mindenkit elriasztani azzal, hogy pontosan milyenek is a pattanásaim, mert azt hiszem ez egy olyan téma, amiről senki nem olvas szívesen, de azért térjünk ide vissza kicsit, hátha valaki magára ismer, és segítség lesz, amit a következőkben leírok.
Amikor azt mondom, hogy makacs pattanásaim vannak azt azért mondom, mert mielőtt teljesen kialakulna (besárgulna), akár már hetekkel előtte megjelenik egy piros folt az adott területen, ez dudorodik és fáj is. Miközben gyógyul, ez szintén akár hetekig is eltarhat, a pirosság megmarad, viszont a dudor és fájdalom fokozatosan elmúlik. Tehát nálam ez az egész folyamat hihetetlen hosszú, így őszinte lelkesedéssel próbálik ki minden olyan terméket, ami erre a kínszenvedésre megoldást tud nyújtani.

A Vichy erre a problémára kifejlesztett termékét egy apró, 15 ml-s kiszerelésben kapható, mint a legtöbb rokontermék. Maga a gél átlátszó, de természetesen azért nem láthatatlan. Az illata nagyon kellemes, könnyed, egyáltalán nincs tömény, erős illata, mint némelyik hasonló terméknek. Ami különösen tetszik benne, az a felvevő vég, ami valamilyen fémes anyagból készült, így kellemes, hűsítő érzést ad felvitel közben. Ezen kívül ferde kialakításának köszönhetően könnyen és pontosan fel tudjuk vinni a célzott helyre, anélkül, hogy azt az ujjunkkal meg kellene fogni ( ami további baktériumokat is jelenthet, a már amúgyis fertőzött területre.
Én este, lefekvés előtt használtam előszőr. Már másnap reggel érezhető volt a változás, a pattanás sokkal kisebb és halványabb lett. Többszöri használatával fokozatosan elkezdett lehámlani a bőröm a problémás területről. Olyan, mintha mindig egy réteget le tudnék húzni a pattanás felüleletéről, így az egyre kisebbé vált. Tehát a szárító hatása abszolút érezhető. A gyógyuló folyamatot is megrövidítette, töredékére csökkent a pattanásos időszakom. Csak ajánlani tudom!

Image Hosted by ImageShack.us

Néhány infó a Vichytől:
1. A hialuronsavas formula láthatatlan védőfilmet alkot a pattanáson.
2. Az antibakteriális technológia (szalicilsav + LHA) segít leszárítani a pattanásokat.
3. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Hipoallergén.
4. Vichy termálvízzel. Paraben-mentes
5. Nem komedogén (nem okoz mitesszert/pattanást).


Próbáltátok már? Tapasztalatok?

4 megjegyzés

  1. húú ez nagyon jól hangzik. :) megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kaptam, de ha jól tudom 3999 Ft körül mozog (:

      Törlés
  2. Én nagyon szeretem ezt a terméket, én is csak ajánlani tudom! :)

    VálaszTörlés
  3. A leírtak alapján nekem is felkeltette az érdeklődésemet :P

    VálaszTörlés