2013/04/26

OOTD: Sziluett



Sziasztok! A mai posztban két szettet fogok nektek megmutatni. Mindkettőnek a főszereplője egy-egy sziluett ruha lesz. Az utóbbi időben nagyon megkedveltem ezt a fazont. Kicsit olyan érzésem van itt is mint a peplum esetében, hiszen a szuper alakformáló csíkoknak köszönhetően nagyon jó kis formát ad az én kicsit fiús alakomnak. Úgyhogy aki vékony, de néhány helyen szeretne kicsit "kerekedni", legalábbis vizuálisan, azoknak szerintem mindenképp jó választás egy ilyen típusú ruha. Sőt szerintem a teltebb alakúaknak is kifejezetten jól állhat a karcsúsító formák miatt.

Szerintem még soha nem szenvedtünk annyit a fotózásnál mint most. :D Iszonyatos szél volt, a hajam mindenhogy állt, csak normálisan nem, és nagyon szemembe sütött a nap, szóval ezeket nézzétek el! :D

Az első szett főszereplője ez a színátmenetes, virágos ruha a SheInside-ról. Az anyagokkal nem vagyok teljesen tisztában, de szerintem a nagy része chiffon lehet, így nagyon kellemes, kényelmes viselet. A fekete csíkok, pedig valamilyen masszívabb anyagból vannak. Mivel szerintem a ruha önmagában is elég, az órámat kivéve nem viseltem hozzá semmilyen kiegészítőt.






Ruha: SheInside / H&M
Cipő: Invázió
Óra: Michael Kors

Mindkét ruhát nagyon szeretem, de ez a második talán még nagyobb kedvencem. Nagyon rugalmas pamut anyagból van, nem kifejezetten vékony, ezért harisnyával, blézerrel ősszel/télen is lehet hordani. Az oldalsó fekete betéteknek köszönhetően álom alakot ad. A nyakvonala hátul lejjebb van mint elöl, ezt szintén nagyon szeretem benne. A mintája szeritnem nagyon egyedi. Itt is mint az előző ruha esetében nem viseltem az órán kívül kiegészítőt.





Cipő: Ázsia CenterRuha: New Yorker
Óra: Michael Kors

Hogy tetszik ez a két összeállítás? Ti hogy álltok a sziluett ruhákkal?

15 megjegyzés

  1. Gondolom a hozzászólások felében megemlítik, de muszáj nekem is: gyönyörű a hajad! A piros ruha nagyon bejön, szeretem az ilyen különleges mintákat és ez ráadásul olyanféle ami szinte minden alakon jól mutathat ( mármint a minta )

    VálaszTörlés
  2. A második ruha sokkal jobban áll, mert rövidebb, és nagyobb a dekoltázsa is. A te alakoddal nyugodtan mutogathatod a lábad, anélkül, hogy "olcsónő" benyomást keltenél.
    És a cipő is csodás.

    Bori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ráadásul még alacsony lány is vagy, amivel nincs baj, én is az vagyok... :DD A jóból csak kicsit adnak... ;) Szóval: minél többet mutatsz a lábadból, annál magasabbnak tűnsz :) Én sajnos nem mutogathatom a kis sonkáimat, de aki megteheti, miért ne tenné? :)
      Kiki

      Törlés
    2. Nekem is a 2. tetszik jobban, szerintem is jó, hogy rövidebb. Mondjuk az első viszont jól jöhet néhány helyzetben, pont a hossza miatt. :)

      Törlés
    3. ,, A jóból csak kicsit adnak" :D ez tetszik, megjegyzem :D

      Törlés
  3. Mindkét ruha csodásan áll rajtad, nekem mégis az első tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi (: na végre valaki, akinek az első is tetszik :D

      Törlés
  4. A fazonjuk nagyszerű. De ezek a minták nem az én világom. :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Mindkettő nagyon jól áll, mintha csak rád öntötték volna. :)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is nagyon csinos mindkettő...nem tudom milyen fiús alakról beszélsz?! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :D :D kicsit olyan deszka elöl-hátul típus vagyok :D

      Törlés