2013/04/05

NOTD - A Tökéletes Lila


Halihó Csajszik! Ma végre úgy mentem be a Rossmannba, hogy megveszem a Tökéletes Lila körömlakkot (csupa nagybetűvel). Kb. 2 hete amikor legutóbb ott jártam, megakadt a szemem ezen a csodálatos árnyalaton. Már régóta vágyódtam egy ilyen színű lakk után, de soha nem találtam meg "azt a bizonyos" lila színt. Nem tudom, akkor miért hagytam ott, de azóta tűkön ültem, hogy végre megvehessem. Amikor odamentem a Miss Sporty állványához nagyon csalódott voltam, mert először azt hittem, hogy már nincsen, és ez csak egy hasonló árnyalat, de most  már biztos vagyok benne, hogy ez volt az a szépség! Egyszerűen imádom. Olvass tovább a véleményemért a lakkról!

Egészen pontosan a Miss Sporty Clubbing Colours 344-es árnyalatáról van. Csodás lila szín, 2 rétegben fed tökéletesen. Az egyetlen dolog amivel nem vagyok igazán kibékülve, az az ecset. Az átlagnál szélesebb és vastagabb szálú, ezzel próbálják megkönnyíteni a felvitelt. Én személy szerint inkább többször húznám át egy vékonyabb ecsettel, de mivel ennek nem csak a szélessége, de a vastagsága is nagyobb az átlagnál nehéz a köröm szélső részét precízen elérni. A vastagabb szálak miatt a felvitelnél a festék kicsit csíkozódik, látszódnak a festékben az ecsetszálak. Viszont miután a lakk szétoszlik a körmökön ez eltűnik, de azért mégis kicsit zavaró. Az ecset vége lekerekített így a körömágynál sokkal szebben lehet festeni, mint az átlagos ecsetekkel. Szóval megvannak a jó és rossz oldalai is. A festék nagyon gyorsan 2-3 perc alatt teljesen megszáradt. A végeredmény egy nagyon szép, szuper csillogós, egyenletes körömfestés. Aki hasonló lilát keres, annak egyértelműen MUST HAVE!



Díszítéshez egy fekete Moyra lakkot használtam, és a szuper körömdíszítő ecseteimet (ebay link EBBEN a bejegyzésben).  Az utóbbi időben ez volt az egyik legjobb vételem ebayről. Nagyon olcsóak voltak, és borzasztó egyszerű a használatuk, majdnem olyan, mintha egy sima tollal írnák. (Egyébként már érik a bejegyzés a Termékek ebayről sorozathoz, már csak meg kell érkeznie a dolgoknak. :P)

Nem tudom mennyire látszik, vagy látszik-e egyáltalán, de váltottam a szögletes körmökről az ovális felé. Igazából a cél a mandula forma, de ahhoz még picit növesztenem kell a kicsikéket. Ti melyik formát szeretitek a legjobban?



12 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon szép lila, bár most nálam a halványabb pasztell lila a nyerő :)
    A minta is nagyon tetszik, néha nekem is jól jönne egy ilyen ecset.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is világosabbra emlékeztem, azért voltam először picit csalódott, de már imádom :D :D

      Törlés
  2. Tényleg gyönyörű ez az árnyalat :-)

    VálaszTörlés
  3. szép színe van, a minta is nagyon szép rajta. :))

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép, és a minta is, irigyellek, hogy ilyen kézügyességed van... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, bár ez inkább az ecsetnek köszönhető :D

      Törlés
    2. Nekem is van ecsetem, de azzal sem tudok ilyet csinálni, nekem úgy csetlik-botlik az ecsetem, vagy, hogy mondjam :) szóval nem olyan merev mint egy toll, hanem olyan puha, és így nem tudok vele szépen rajzolni, a Tied merev? :)

      Törlés
    3. Nekem sem olyan mit egy toll, pont a hajlékonysága miatt egyszerű vele a köröm felületére festeni. Ez különösen igaz a vonalaknál, ott nagyon sokat számít, hogy milyen szögben fektetem és nyomom rá az ecsetet. Ez is lehet, hogy csak gyakorlás kérdése, bár még én sem vagyok benne túl jártas. (:

      Törlés
  5. Nekem is van ilyen lilàm!Em is naon szeretem csak az a baj h gyoraan beszàrad
    Bar cszinu h a marka miatt :-D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is van ilyen lilàm!Em is naon szeretem csak az a baj h gyoraan beszàrad
    Bar cszinu h a marka miatt :-D

    VálaszTörlés