2013/04/17

NOTD - Sally Hansen: Purple Heart


Sziasztok! A mai bejegyzésben Magyarország legfrissebb körömlakk márkájának egyik lakkját fogom nektek megmutatni. Igen, igen, a Sally Hansenről van szó, egész pontosan a Purple Heart nevű árnyalatról. Mielőtt először kirpóbáltam, már olvastam néhány elég erős kritikát a lakkal kapcsolatban, és igazán a másoknál látott képek alapján sem tetszett nagyon, így kicsit szkeptikusan álltam a dolog elé, de természetesen adtam neki egy próbát. És milyen jól tettem! Épp most festettem újra a körmeimet ugyanezzel az árnyalattal, ami nálam nagyon ritka. 
Olvass tovább a részletekért!

A Purple Heart egy igazi orgona árnyalat, tökéletes tavaszi szín. A legutóbbi körmös bejegyzésben éppen arról írtam, hogy milyen régóta keresem már a tökéletes lila lakkot. Fura, hogy ilyen rövid időn belül rámtalált a második is.
A festék felvitele viszonylag könnyű, azt nem mondom, hogy tökéletes. Az átlagnál kicsit vastagabb és szélesebb is az ecset, így a precíz felvitel bonyolultabb a megszokottnál, viszont az ecset vége lekerekített, így a körömágynál megkönnyíti a dolgunkat. Festés közben kicsit csíkozódik, de száradás közben teljesen eloszlik a köröm felületén. Szép egyenletes végeredményt kapunk szuper csillogással. A tökéletes fedéshez nekem 2 rétegre volt szükségem.
Tartóssága szerintem verhetetlen. Ma 7. napja volt a körmömöm bármilyen hiba nélkül.  (Az utolsó képen ezt láthajátok is.) A színe annyira tetszik, hogy ma húztam rá egy 3. réteget is, hogy még tovább tartson és feldobtam egy kis virágmintával a jóidő kedvéért. :P

A Sally Hansen lakkok kaphatóak a DM, a Tesco és a Müller üzleteiben.
Virágos körmök még a blogon:

4 megjegyzés

  1. nagyon de nagyon szèp lett!!!!!!!:O

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép ez a szín, a minta pedig cuki. :))

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű a manikűröd és nagyon tetszik ez a lila SH most már! :)

    VálaszTörlés
  4. Ügyi vagy, cuki lett a díszítés is!
    Én csalódtam az első nekifutásnál a SH-lakkokban, hagyok egy kis szünetet és majd utána futok neki mégegyszer.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés