2013/04/12

Élménybeszámoló - Nivea sajtókonferencia

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma egy kis élménybeszámolót hoztam nektek a Nivea sajtókonferenciájáról. Ma és tegnap Andi, Roni (Bikira blog), Magdi (Beauty junkie) és én ( meg persze jó sok újságíró) részt vehettünk ezen a kétnapos eseményen, ami a négycsillagos egerszalóki Saliris Resortban került megrendezésre. Így gondolhatjátok milyen izgatottsággal vártam már az eseményt, és nem is kellett csalódnom! :P A konferencia apropója a Nivea legújabb terméke volt, ami szerintem nektek is tuti el fogja nyerni a tetszéseteket, mert valami egészen új dologról van szó, amivel eddig még nem találkozhattunk a boltok polcain. A Nivea egy olyan testápolóval állt elő, amit zuhanyzás közben kell használni, így nem kell várni egy csomó időt, hogy beszívódjon. Lemossuk és máris szuper hidratált a bőrünk. De a termékről majd később, amint én is elég jól kiismertem. Addig is jöjjön a beszámoló.
Csütörtökön 3 óra után nem sokkal indultunk el Budapestről. Szerintem a két nap legfárasztóbb része ez az utazás volt, mert borzasztó meleg volt a buszon, azt hiszem már mindannyian tűkön ülve vártuk a megérkezést (én persze nem csak ezért :D). A szállodába érkezve mindenki kapott egy gyönyörű szobát. Ha az nem lett volna elég meglepetés, hogy milyen szuperül nézett ki, az ágyon mindenkit ott várt egy szuper puha Nivea fürdőköpeny (amiben Narniából szabadult jegesmedvének érzem magam) és a már említett Nivea in-shower testápoló. A konferenciáig volt egy kis időnk, addig mindenki birtokba vette a kis "lakosztályát". Ekkor fedeztem fel, hogy egy titkos ajtón keresztül Ronival egybenyíló szobánk van. :D

Image Hosted by ImageShack.us

6 órakor kezdetét vette a sajtókonferencia, amit Tantics Viktória brand menedzser tartott. Szuper prezentáció segítségével mondott el nekünk mindent az új termékről, tehát a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóról és a testápolási szokásokról.
Ezután következett egy beszélgetés Jakupcsek Gabriellával, aki szépségápolás történetéről mesélt el néhány érdekes infót, majd egy kis kötetlenebb beszélgetés következett, amelyből megtudhattuk, hogy az ikonikus kék tégelyes Nivea krém elengedhetetlen kelléke a műsorvezető otthonának.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Szerintem a nap fénypontja az ezután következő borvacsora volt Juhász Attilával. Nem azért mert nagy boros vagyok, sőt egyáltalán nem (bár voltak a társaságban néhány illető khm khm, akik tudják, hogy ez nekik szól :D), hanem az ételek miatt. Mind a 6 fogás mennyei volt. A végére már majd' szétpukkadtunk. Ezután Gájer Bálint ( a Voice 2. helyezettje) igyekezett táncoló hangulatba hozni a jelenlévőket több-kevesebb sikerrel.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Cukkini carpaccio fűszeres zsendicével
Image Hosted by ImageShack.us
Galamb erőleves galantinnal

Image Hosted by ImageShack.us
Kacsa rilette bécsi morzsában bazsalikomos paradicsomraguval

Image Hosted by ImageShack.us
Lassan párolt borjúpofa kéksajtos burgonyapürével, vörösboros redukcióval

Image Hosted by ImageShack.us
Diós malom

A mai nap sokkal kötetlenebbül telt mint az előző. Reggeli után volt egy kis gyors tapasztalatcsere a termékkel kapcsolatban, majd mindenki igénybe vette a szálloda spa szolgáltatásait. Borzasztóan élveztem a kinti medencében az arcomat napoztatni. Igyekeztem magamba szívni minden energiát, így az érettségi hajrá előtt közvetlenül. :P


Összességében csodálatos volt ez a két nap. Szuperül éreztem magam, nagyon finomakat ettem, sok emberrel megismerkedtem és persze egy új termék-tapasztalattal térhettem haza. Köszönöm a szervezőknek, hogy ott lehettem! (:

8 megjegyzés

  1. Biztos egy élmény lehetett!:)
    Milyen volt az a galamb erőleves? Én tuti nem bírtam volna megenni.:D

    VálaszTörlés
  2. Ú most szívesen végigenném ezt a menüt! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó lehetett! Az a fürdőköpeny szuper lehet, én meg a plüssmániám :)

    VálaszTörlés
  4. Hűű nagyon jó programod lehetett, nagyon tetszik az élmény beszámolód, na és a köpeny! :)

    VálaszTörlés
  5. Biztos szuper lehetett :) a menüsor nagyon étvágygerjesztő :)

    VálaszTörlés
  6. Wow, mint egy wellness-tündérmese! Várjuk a következő Nivea-s posztot! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Egy élmény lehetett az tuti! :)

    VálaszTörlés