2013/03/19

NOTD - Stripes


Sziasztok! Ma csak egy gyors körmös beugrós poszttal jövök, igazából a segítségetekre lenne szükségem. A lényeg, hogy nemrég beszereztem ebayről ezeket a szuper dekorációs ragasztócsíkokat, amivel nagyon könnyedén lehet hihetetlen szép díszítést csinálni. A képen az első próbálkozásom látható. :D  Nagyon könnyű használni, csak oda kell illeszteni a megfelelő helyre és levágni. Most jön a kérdésem azokhoz, akik már használtak ilyet. Nekem már a második napon a széle kb. 1-2 mm-es részen elkezdett feljönni. Tovább már nem akar, de azért jó lenne, ha ennyire sem jönne fel. Tippek? (Fedőlakkal le van festve.)

13 megjegyzés

  1. Szia! Műkörömragasztóval próbáld meg! :) (csak ne a tetejére, mert lemarja a színét)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a baj, hogy szerintem ilyen vékony felületre nem tudok olyan keveset rakni, hogy ha ráteszem a körmömre ne kenődjön szét mellette. Vagy igen ? :D

      Törlés
    2. Van ecsetes, azzal nagyon szépen el lehet oszlatni! :D pl moyra is forgalmaz ilyet, 500 forint azt hiszem :)

      Törlés
    3. Vagy pedig cseppentesz egy fóliadarabra (nem szívja fel), és gombostűvel ráügyeskeded :D

      Törlés
  2. Az a baj ezekkel a köröm díszítő csíkokkal, hogy simán lakkal nem valami tartósak sajnos. Azaz nekem nem voltak a körömmatricák sem tartósak soha, ezek inkább körömépítésnél beépíthető díszként váltak eddig be. Persze láttam már külföldi oldalakon sima lakkal, de ki tudja, lehet nekik sem volt tartós, csak ugye arról nem biztos, hogy írnak is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát.. én azért még nem könyvelem el magamban, hogy annyira rossz. Végülis csak a széle jött fel egy nagyon picit, ha ez így marad, akkor még nincs gond.. :D

      Törlés
  3. Milyen lakk van a körmödön? Előre is köszi!
    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lovely Must Have 4-es árnyalat + NYC Supernova fedőlakk :P

      Törlés
  4. Dupla fedőlakk. :) Bár nekem Moyra Excelennce fedővel egy rétegben is a helyükön maradnak. :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én úgy használom, hogy lefestem olyan színűre a körmöm, amilyennek a csíkokat akarom, rárakom a csíkokat, lelakkozom a fő színnel, majd még száradás előtt lehúzom a csíkokat. Egy kicsit körülményesebb, de sokkal tartósabb, és szerintem szebb is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, igen ez is egy módszer, de akkor meg fölösleges szép színű csíkokat venni :D

      Törlés
  6. nekem ami eddig bevált, hogy 1-2 milliméterrel rövidebbre vágom és nem ér el a köröm széléig, nagyon figyelek, hogy jól lekenjem vastagon fedőlakkal..és két réteg fedőlakk. így 3-4 napot simán bír :)

    VálaszTörlés