2013/03/16

Lip Candy Teszt 3in1: essence stay matt, Oriflame rúzsfilc, Safari szájfény

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma három különböző lip candyt fogok nektek bemutatni. Szájfény, rúzs, ajakbalzsam... Jöhet bármi, ez az igazi gyengém. De azt hiszem ezt meg lehet érteni, hiszen egy szép árnyalatú rúzzsal azonnal megváltoztathatjuk az egész külsőnket úgy, hogy közben a sminkünk többi részével nem töltöttünk el több időt 5 percnél. Tehát ismerjétek meg legújabb barátaimat: essence stay matt lip cream - velvet rose, Safari szájény No.33, Oriflame rúzsfilc - Starking Rose.


Image Hosted by ImageShack.us

Elsőként is jöjjön az amire az essence újdonságai között a legjobban vártam, a matt lip cream. Amikor megláttam az essence FB oldalán EZT a képet, azonnal beleszerettem a Velvet Rose árnyalatba, és Smooth berry is rögtön felkerült a kívánságlistámra.
Nagyon megtetszett ez a matt megoldás, mert igazi felüdülés a sok szájfény között, nagyon egyedi végeredményt kölcsönöz. A Velvet Rose egy igazán szép nude árnyalat, egy nagyon kellemes enyhén rózsaszínes végeredménnyel emeli ki az ajkakat. Nagyon könnyű felkenni, szépen, egyenletesen oszlik el. Ami a legjobb ( és egyben a legrosszabb is), hogy valami hihetetlen finom tiramisu illata van. Ez igen sajnálatos, olyan gyarló földi halandóknak, mint például én, aki imádja ezt a sütit. Legszívesebben az applikátorról leenném az egészet... (:
A képeken a stay with me my favourite milkshake árnyalatával hasonlítottam össze, mert külsőre nagyon hasonlítanak. Viszont már az applikátor is különbözik, a stay matt-nél már eltűnt a hullámos vég, így sokkal egyszerűbb a felvitel. Míg a stay with me szájfény főként csak egy kellemes csillogást ad, a stay with me masszívan pigmentált. (Ne értsen félre senki, a my favourite milkshake az egyik kedvenc szájfényem.)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

A Safari szájfényt a februári kedvenceim között már mutattam nektek. Ami a legvonzóbb az egészben, az maga az ára, ugyanis kemény 300 Ft-ért lehet megvenni. Így nyugodtan mondhatom, hogy ár-érték arányban egészen kiemelkedő. Nagyon szép egyenletes árnyalatot ad, és ez mellett nagyon finom epres-málnás illata van. Ez már akkor is érezhető, ha az aplikátorról szagoljuk meg, de igazán durván csak akkor jön elő, amikor felvisszük az ajkakra. Kicsit sem ragacsos, és nagyon jól tart.

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

Végül pedig jöjjön a legnagyobb kedvencem. Az Oriflame legfrissebb újdonságai között találhatjátok meg a Rúzsfilcet (eredeti nevén Lip Impact Crayon). Nem a szokásos értelemben vett ajakfilcekről van szó, inkább ahogy a neve is mutatja egy rúzs állagú ceruza. Hihetetlen brutál módon pigmentált, éppenhogy hozzáérintem a bőrömhöz, azonnal intenzív pink színt kapunk. Nagyon szuper krémes állaga van, így könnyen kenhető. Igazán jól építhető termékről van szó, így aki nem szereti a nagyon feltűnő ajkakat, azok is jól ki tudják használni. Amikor kicsit visszafogottabb ajkakra vágyom, csak néhány pontocskával viszem fel, és ezután szétkenem az ujjammal, ha viszont brutál színt szeretnék, közvetlenül a rúzsfilccel töltöm ki az ajkam vonalát, az eredmény pedig garantált.

Image Hosted by ImageShack.us

11 megjegyzés

  1. jól áll a rúzsfilc színe :D az essence matt ajakbigyói pedig az én kívánságlistámon is fennvannak :D

    VálaszTörlés
  2. eddig nem nagyon volt Oriflame termékem,de ez kell *-*

    VálaszTörlés
  3. safaris szájfényem nekem is volt, de elvesztettem :((( pedig nagyon szerettem :)

    VálaszTörlés
  4. ez a rúzsfilc fantasztikus!:)

    VálaszTörlés
  5. Csini ez a szín neked!
    Köszönöm az összehasonlítást!
    Évi :-)

    VálaszTörlés
  6. a Lip Cream nekem is megvan, nagyon szeretem, az illata meg... hát igen!=D az ajakfilc színe gyönyörű és tök jól áll neked!

    VálaszTörlés
  7. Mindegyik csodaszép, ezek a bogyós árnyalatok pedig különösen jól állnak! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Nekem is megvan ez a matt Velvet Rose árnyalat, nagy kedvencem lett, imádom a különleges matt hatását. :)

    VálaszTörlés
  9. szerelmes lettem!! :D
    olyan kérdésem lenne, hogy a Safari szájfényt hol lehet beszerezni? valamint az essence matt lip cream milyen áron kapható?
    köszike előre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az essence matt lip cream ha jól emlékszem 599 Ft volt. (: A Safari szájfényt én Vácon a Tibi boltban vettem, de szerintem kapható a legtöbb eurós boltban, illetve olyan helyeken, ahol vannak olcsó sminkek, mint például a Miss Rose márka.

      Törlés