2013/03/04

Gerovital nyereményjáték

Nőnap alkalmából most megnyerhetitek a vitaminokban és növényi olajokban gazdag Gerovital kozmetikai ajándékcsomagot,
amely egy kímélő sminklemosót,
egy regeneráló sampont és
egy regeneráló bőrfeszesítő éjszakai krémet tartalmaz.

Image Hosted by ImageShack.us
Nincs más dolgotok, mint likeolni a Gerovital Facebook oldalát és helyesen válaszolni a kérdésekre!

Sorsolás: 2013. március 8.

Ha nem tudod a helyes választ, olvasd el a cikket, és megtalálod benne.


Mire jó a Gerovital Plant termékcsalád fő összetevője, a havasigyopár-komplexum?:* Antioxidáns hatásának köszönhetıen semlegesíti a szabadgyököket.
Enyhíti a bőrpírt.
Eltünteti a pigmentek okozta foltokat.
Mely korcsoportoknak ajánlott a Gerovital H3 Evolution termékcsalád?:* 18 Ès 25 fölötti hölgyeknek.
25 Ès 30 fölötti hölgyeknek.
30 Ès 45 fölötti hölgyeknek.
Melyek a Gerovital Plant Tratament hajhullás elleni sampon fő összetevői? :* Ichtiol és víz
Biocapigen ss Procapil
Sebaryl ss GP4G formula
NÈv:*
E-mail cÌm:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca/Tér:*
Házszám:*


Gerovital – Szépségápolás akár legérzékenyebb bőrre is

A Gerovital Plant, a Gerovital Plant Tratament és a Gerovital H3 Evolution a 120 éves Farmec kozmetikai vállalat szépségápolási termékcsaládjai, amelyeket a legújabb kozmetikai igényeknek megfelelően a legmodernebb laboratóriumi körülmények között fejlesztettek ki.

A Gerovital Plant arc- és testápolók természetes összetevőket tartalmaznak, vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi olajokban gazdag készítmények. Fő összetevőjük az organikus havasigyopár-kivonat. A havasigyopár-kivonat antioxidáns hatású, védi a bőrt a szabadgyökök kialakulásától, segít megőrizni a bőr természetes hialuronsav tartalmát, és megóvja a kollagén és elasztin rostokat, így a bőr megőrizheti rugalmasságát és fiatalságát. A Gerovital Plant termékekben található havasigyopár-kivonat jótékony hatásait az egyedi recept alapján kikevert Herbatonic komplex egészíti ki, amely olyan erdélyi gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint az orbáncfű, a zsurló, a kakukkfű, a mályva vagy a cickafark. A természetes növényi esszenciák biztosítják a bőr számára szükséges ásványi anyagokat és azok optimális hidratáltsági szintjét, így bőrtípustól függetlenül használhatók.

Hatékonyan lép fel a bőr öregedésével szemben a Gerovital H3 Evolution termékcsalád. A krémek és bőrápoló termékek a prof. Dr. Ana Aslan által kifejlesztett H3 sejtregeneráló formula továbbfejlesztett változatát tartalmazzák, emellett antioxidánsokkal és aminosavakkal dúsítottak. A 30 feletti nőknek kifejlesztett termékek az öregedés első jeleit kezelik, míg a 45 feletti nők számára készült krémek és bőrápolók hatékony megoldást kínálnak a mély ráncok ellen.

A Gerovital Plant Tratament hajápolók és samponok a kozmetikai termékek és a gyógyszerészeti készítmények határán helyezkednek el. Hatékony összetevőiknek köszönhetően rövid idő alatt eredményesen kezelik a hajat és a fejbőr problémáit, állandó használatukkal pedig megőrzik a haj és a fejbőr egészségét.

Természetes növényi kivonatokat tartalmaznak, emellett keratinban és vitaminokban gazdagok. A hajhullás elleni sampon bioaktív összetevői – a Biocapigen és a Procapil – javítják a sejtek oxigénellátását, ezáltal erősítve a hajszálakat és serkentve az új hajhagymák növekedését. A korpásodás elleni sampon fő összetevője az ichtiol, amely helyreállítja a bőr hámlásának ritmusát, gátolja a gombák elszaporodását, és kiváló gyulladáscsökkentő.


A termékek az Auchan, a Rossmann és a DM egyes üzleteiben érhetők el, valamint a g-online.hu és a kismamafutár.hu webáruházakban.



1 megjegyzés