2013/02/03

Hónap kedvencei - Január

Image Hosted by ImageShack.us
Sziasztok Csajok! El sem hiszem de máris eltelt egy hónap az évből. Olyan mintha még csak tegnap lett volna karácsony, ebben biztos közrejátszik ez az időjárás, de akkor is repül az idő. A mai bejegyzésben a januári kedvenc termékeimet és még pár más kedvenc dolgot fogok nektek bemutatni. 


Image Hosted by ImageShack.us

Testápolás szempontjából abszolút kedvenc - és egyben visszatérő kedvenc is - a Nivea angel star tusfürdője. Szerintem a legfincsibb málna illatú termék. Nem ez a tipikusan émelyítően édes illat, amerre sok málnás tusfürdő elmegy. Ez sokkal frissebb, és ráadásul nagyon kellemes krémes állaga van. Szintén kedvenc termékpáros az Avon naturals gránátalmás - mangós tusfürdő és testápoló. Nagyon hasonló az illatuk a Nivea tusfürdőhöz. A testápoló pedig borzasztó jól hidratál, imádom!

Image Hosted by ImageShack.us

Arcápolás terén a hónapban nélkülözhetetlenné vált a Garnier ExfoBrusher, amiről részletesebb ITT olvashattatok már. Januárban különösen hasznos szolgálatot tett a Clean&Clear Quick Clear Treatment Gel nevű pattanás eltávolító zselé, ami már egy éjszaka alatt több árnyalattal halványítja, majd 1-2 alkalom után teljesen eltünteti a pattanásokat. Szintén kedvenc az Olay sminklemosója, amivel eddig a legkönnyebben tudtam eltávolítani még a legmakacsabb vízálló sminket is.

Image Hosted by ImageShack.us

Smink terén abszolút kedvenc a Lovely Spectacular Me nevű spirálja. ( Teszt róla ITT ). Ha eddig szkeptikusak voltatok a Lovely termékekkel kapcsolatban, akkor itt az idő, hogy ennek adjatok egy próbát! Nagyon szerettem a Max Factor korrektorját, ami szem alatti karikák eltüntetésére szolgált, de nekem nagyon hatékonyan tüntette el az apróbb bőrhibákat is. Sajnos tegnap elfogyott. :( Nem egészen smink, de téli időben elengedhetetlen az Oriflame Tender Care cseresznyés ajakbalzsamja, aminek az illata egyszerűen függővé tesz!

Image Hosted by ImageShack.us

Kiegészítők terén abszolút kedvenc a Michael Kors órám, ami gyanítom nem csak januárban lesz kiemelt helyen . Szintén nem tudom abba hagyni ez az apró kristályos Swarovski fülbevaló viselését. Mindig mindenhez passzol, akkárcsak a gyűrű.

Mindenféle off-topic témában kedvenc könyv Audrey Niffeneggertől Az időutazó felesége. Kedvenc sorozat a Homeland. Nem éppen csajos, egy amerikai haditengerészről szól, akit nemzeti hősként tisztelnek miután 8 éves fogság után visszatér az államokba, de lehet, hogy nem is olyan hős, mint aminek kinéz.... Kedvenc film egyértelműen a Pi élete, remélem senkinek nem kell bemutatnom. :P
Várom a ti kedvenceiteket :P

9 megjegyzés

  1. Thank you for another essential article. Where else could anyone get that kind of information in such a complete way of writing? I have a presentation incoming week, and I am on the lookout for such information.
    Grapevine Guitar

    VálaszTörlés
  2. tök jó az a fülbevaló, hol vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D, hát nem erre tippeltem volna :), köszi, meg fogom nézni. Hasonló van nekem is, de kipotyogott pár kő ;(

      Törlés
  3. A Pí életét éppen múlt hétvégén láttam és nagyon-nagyon tetszett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye?? :P Anniyra össze volt rakva.. látvány sztori meg minden :P

      Törlés
  4. Avonos gránátalmás termékeiket én is imádom :) Mondjuk nekem a testpermet tetszik a szettből a legjobban ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testpermet nekem is megvan, de még nem próbáltam. Megvárom vele a nyarat :P

      Törlés