2012/12/30

Karácsonyom...

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ne haragudjatok a mostani megritkult aktivitásért, de a karácsony nálunk igazi családi időszak. Egyik rokontól a másikig, gondolom ismeritek hogy van ez. Nekem ez az ünnep mégsem csak a kötelező látogatásokat juttatja eszembe. 
Ami azt illeti igazi karácsony-imádó vagyok. Nincs olyan ünnep, amit ennyire vármék mint ezt. Sokan kicsit bolondnak is tartanak azért, hogy miért imádom ennyira a karácsonyfa díszítést, de nem tehetek róla, egyszerűen teljesen izgalomba jövök december 24.-e közeledtén. A karácsonyi illatok (fahéj, alma, narancs), az óriási karácsonyfák az áruházakban, a cuki mintás csomagolópapírok, és az ötletelés, hogy na mégis milyen szuper ajándékot lehet kitalálni a szeretteimnek. 
Engem nagyon kiborítanak azok, akik elutasítják a karácsonyt és annak hagyományait, azzal az indokkal, hogy nem csak ilyenkor kell szeretni a másikat. Na akik ezt mondják, tipikusan olyanok, akik messziről taszítják a szeretetet és a kedvességet, nem csak ilyenkor, de az év minden napján. Én egész évben szeretem azokat, akiket szeretek, de nincs valami szuper hangulata leülni együtt a karácsonyfa mellé és mézeskalácsot enni? Szerintem nagyon is megéri a sok hűhót a karácsony, nem az ajándékok miatt, hanem az egyött töltött pillanatokért.


Image Hosted by ImageShack.us

Ahogy minden évben, a karácsonyi készülődés idén is a dekorációval vette kezdetét. Ablakba girlandok, a konyhába pedig ezek a cuki gertyák mentek, amiket már mutattam is nektek. Olyat jó ilyenkor este egy sétát tenni az utcákon a sok karácsonyi világítás között.

Image Hosted by ImageShack.us

Jó pár éve elmaradhatatlan kelléke a sikeres karácsonynak a mézeskalács. Anyukámmal egy szimpatikus hétvégét kiválasztva édességgyárrá változtatjuk a konyhát, az egész házat megtöltve a mézeskalács émelyítően finom illatával. Idén az egyszerű formák mellett karácsonyi tájképet is építettünk kisházzal, fenyőfákkal, mécsestartóval, csak sajnos a fénykép maradt le... :/ Garantáltan ez a legjobb ajándék minden édesszájúnak! (:

Image Hosted by ImageShack.us

Hosszú idő óta az egyik letötletesebb és legcukibb ajándék, amit kaptam az ez a bor, ami engem és a barátomat ábrázol. Hozzáteszem engem egész élethűen.. :D

Image Hosted by ImageShack.us

Ami viszont a legcsudimudibb ajándék az persze, hogy ez a Michael Kors óra, ami után már nagyon régóta vágyakozok. Most végre az enyém! Nagyon imádom, gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy miért. Le sem lehet vakarni rólam! Minden mikromilliméterét imádom!

Image Hosted by ImageShack.us

Végre van egy olyan szemüvegem is, amiben nem érzem kellemetlenül magam. Évek óta kontaklencsét hordok, de pihentetni azért mindig kell a szemet, így elengedhetetlen, hogy legyen szemüvegem is. A régit nagyon nem szerettem. Kényelmentlenül éreztem magam benne, és mindig megkaptam a titkárnőzést, de ezt nagyon szeretem, és az utóbbi időben többet hordom, mint a kontaklencsét.

Image Hosted by ImageShack.us

Utólagosan is boldog karácsonyt mindenkinek ezzel a képpel! (:

10 megjegyzés

  1. ennyi! végre valaki, aki ugyanolyan karácsony-mániás mint én. mindenki hülyének néz, de mit tegyek, ha egyszerűen i-m-á-d-o-m ezt az időszakot? olyan gyönyörű, és hiába jönne nekem is a szokásos "a szeretetnek nem csak ilyenkor kellene fontosnak lennie", én inkább nevetek rajtuk, mert egyetértek veled, ők azok, akik az év minden napján negatívak, semmiben sem látják a szépet. a karácsonynak van egy hangulata, minden évben van némi vitatkozás is, meg akármi kis kisiklás, ami kicsit árnyalná a képet, de nekem ez is benne van a dologban, és akkor sem rontja el semmi számomra ezt az ünnepet, mivel ez a három nap megadja, hogy a családdal töltsünk kicsit több időt, kicsit megálljunk, és élvezzük ki azokat a pillanatokat, amikre nem nyomja rá a bélyegét a rohanó hétköznapok nyomása és fáradtsága. számomra ez a karácsony, a várakozás izgalma, az illatok kavalkádja, a csodás dekorációs elemek tárháza. egyszerűen imádom, a vitázással, a rohangálással együtt, és nem adnám semmiért! bocsi a kisregényért. :)

    http://weheartfashion.fanzoom.net/

    VálaszTörlés
  2. Fru! Nagyon tetszik a szemüveged,remélem meg is mutatod,h h áll ! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt már meg is tettem (:
      http://breakfastatfruh.blogspot.hu/2012/12/oasap-ekszereim.html

      Törlés


  3. Tetszik, hogy mennyire szereted a karácsonyt :)
    Az órád meg meseszép! :)

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretem a karácsonyt és egyetértek veled, hogy ilyenkor egy baráti beszélgetésnek is más a hangulata! :D A mézeskalácsok nagyon gusztik, az óra pedig csodaszép!! :D

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon szeretem a Karácsonyt, pont azokért a dolgokért, amiket megemlítettél. A karácsonyfátok nagyon szép lett, az órádért pedig egyenesen odavagyok, gyönyörű. :) (De azért az utolsó kép se semmi. :D)

    VálaszTörlés
  6. Én is imádom a Karácsonyt (általában :D ) ! :) Idén /vagy is már tavaly/ nagyon be voltam zsongva :D, imádok karácsonyfát díszíteni, sütni főzni:), azt hogy együtt vagyunk, és hogy meg van hogy hánykor díszítünk, mikor eszünk, mikor ajándékozunk :). Szeretem a hagyományokat ápolni :). Szép a fátok :) az óra pedig természetesen gyönyörű :) az utolsó képen pedig jót mosolyogtam:D.

    VálaszTörlés
  7. Mivel díszítitek a mézeskalácsot, hogy ilyen szép vékony a csík rajta? :)

    VálaszTörlés