2012/10/12

TESZT: Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtus

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! A mai tesztalanyom a Max Factor legújabb Colour X-pert elnevezésű vízálló szemhéjtusa lesz. Szerintem a legtöbben már tudjátok, hogy én abszolút tus függő vagyok ( szeretek tusolni), szinte nincs olyan nap, hogy ne húznám ki a szememet. Így nagy izgalommal és annál nagyobb elvárásokkal nyúltam a termékhez. Lássuk mire jutottam:
A Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtus négy színben kapható a drogériákban: fekete, szürke, türkiz és lila színben. A DM-ben 1999 Ft-os áron lehet megvásárolni. Én ma a 01 Deep black árnyalatot mutatom meg.

Image Hosted by ImageShack.us

Számomra a tusok esetében mindig az ecset a sorsdöntő. Ha nem jó az ecset, akkor lehet bármilyen jó fedése és színe egy terméknek, használhatatlanná válik, mivel lehetetlen szépen felvinni. Nem tudom a képen mennyire látszik de ez pont az a tipikus ecset, amivel könnyen lehet nagyon szép ívet húzni. Már többször leírtam, hogy egy tusnál az számít jó ecsetnek, ami nem mozdul el akkor sem amikor hozzáérinted, vagy rányomod a bőrre. Stabilnak kell maradnia ahhoz, hogy a végeredmény tényleg igényesen mutasson, és ez ebben kiváló.
A színe a nevének megfelelően tényleg mély fekete. Például az Oriflame szemhéjfilcemnél jóval feketébb, ami számomra előnyös, mert szerintem minél feketébb a tus, annál szebben keretezi a tekintetet.
Vízállósága csillagos ötös. Tegnap direkt kipróbáltam egy hajmosással egybekötött napon, és még így is hiba nélkül bírta. Hozzáteszem ez reggel 6tól esteg 9-et jelent! Így kifejezetten ajánlom azoknak, akik nap közben nem szeretnek a sminkükkel pepecselni. Egyébként én is ilyen vagyok. Amit reggel feltszek, az maradjon ott estig.
5/5
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ti ismeritek ezt a terméket? Melyik a kedvenc szemhéjtusotok?

4 megjegyzés

  1. De jó, hogy írtál róla, pont most vettem meg a Glamour kuponnal szürke árnyalatban. Köszi a tesztet.

    VálaszTörlés
  2. Nekem egy Oriflame tus a kedvencem, a Very Me termékcsalád tusa. Tökéletesen fekete, szép ívet lehet vele húzni, viszont nem vízálló. De reggeltől estig ő is kibírja, úgyhogy imádom. :)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy egyszer majd kipróbálom, habár eddig mindig csalódtam a több ezer forintos tusokban :( .

    VálaszTörlés
  4. köszi a tesztet:) most szeretnék venni tust úgy hogy szerintem meg is van milyet veszek:)

    VálaszTörlés