2012/10/15

Glamour-napok szerzeményei



A Glamour-napokat mindig különösen nagy izgatottsággal várom. Imádom azt a felpörgött atmoszférát, ami ilyenkor a plázákban uralkodik. ( Persze csak mértékkel, a tolongás, és az egymás kezéből kiszedett ruhák nekem sem a kedvencem.) Egyébként erősen indítványozom, hogy vezessük be rózsaszín betűs ünnepként a naptárba. Minden évben úgy vágok neki a vásárlásnak, hogy nem költök túl sokat, néhány olcsóbb darabot veszek. Nem tudom miért de sok kicsinek jobban tudok örülni, mint egy nagyon drága darabnak. ( Persze, ha más lep meg drága darabbal ez megfordul :D :D ).
Idén célirányosan indultunk neki a vásárlásnak. A New Yorkerben láttam régebben egy csizmát, amire most le akartam csapni, ezért az Aréna meglátogatása előtt, úgy gondoltuk praktikus, ha benézünk Gödöllőn a Stop Shopos New Yorkerbe. Az, hogy mennyire volt praktikus így utólag nem tudom. Az tény, hogy csizma nem volt, és az is, hogy sikerült egy számomra jelentősebb összegtől már itt megszabadulni, így máshova már be sem mertem menni. :D

Egyébként 3 New Yorkerbe szoktam járni: Westend, Aréna, Gödöllő. A Westend-beli egy hulladék, az Aréna egész jó, de szerintem a gödöllői a legjobb. Még a Glamour-napok ellenére sem volt kifosztva (pedig vasárnap délután mentem), és a választék is hatalmas volt.
Minden tele volt, áttetsző, bő szabású ingekkel, amiért teljesen odavagyok, viszont eddig nem sikerült sehol sem találnom magasderekú nadrágot, amivel igazán jól fel lehetne venni. De a tegnapi egy szerencsenap volt számomra. :D Sikerült találni ilyen nacit, úgyhogy máris jött velem a próbafülkébe, egy blúzzal együtt. Közben megakadt a szemem egy kabáton is, amit az ára láttán egyből ott is hagytam, de a barátom rábeszélt, úgyhogy végül ez a három dolog jött velem haza. Most pedig annyi mindent tudtam volna választani még... :(


3000 Ft-ért vettem ezt a blúzt, akciós volt, így sajnos erre nem volt kedvezmény de szerintem így is tök jó áron volt. A masni a nyakában borzasztó cuki.



Ez lenne a magasderekú nadrág. Teljesen tapadós (és a fenékvarrást leszámítva egy az egyben ugyanolyan mint a lovaglónadrágom :D ). Így elég fogyin néz ki, de felvéve teljesen rendban van.
 4000 Ft helyett 3200 Ft



A kép alapján úgy tűnhet, hogy ez egy SS katona egyenruhája, de NEM! Felvéve teljesen jól áll. Nekem nagyon tetszik, hogy alapból szövet, de az ujja bőr. Olyan modern hatást kelt. Rákerestem a New Yorker honlapján, hátha van róla egy jobb fotó, de ott még vállalhatatlanabb. :D :D Majd igyekszem róla képet feltenni, hogy milyen élesben, mert úgy tényleg jó.
20980 Ft helyett 16700 Ft
( Az árát egyébként még így is nagyon sokallom, de ez azért olyan darab, ami jó pár szezonon végig fog kísérni.)




Valahogy így néz ki a kettő együtt, csak hogy látszódjon a szabása. (Lesznek még jobb képek.)

Nektek sikeresek voltak a Glamour-napok? Mit vettetek?

Jajj én amúgy nem is tudtam, hogy ilyenkor a Kiskegyedhez is jár a kuponfüzet. De a váci újságosnéni nagyon cuki volt, hogy felvilágosított, miután mondta, hogy már nincs Glamour. :D

11 megjegyzés

  1. Ezzel a nacival szemeztem én is, de végül fel sem próbáltam, most már kicsit bánom. Csini a blúz is:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos, jó, hogy így a kettőt megvetted együtt! :)
    Én is vettem pár dolgot, ha van kedved, nézd meg a blogomon, pár perce posztoltam ki. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is a gödöllőibe járok mindig. És tényleg az a legszuperebb, meg az Árkád is jó :) Ezzel a blúzzal sokáig szemeztem én is főleg miután akciós lett, de sajnos nem áll nekem jól, neked viszont annál jobban :) Csini.

    Ancsa

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csini azaz ing és a gatya is nagyon jó vele!
    Én is találtam 1-2 dolgot, ha érdekel, nézd meg a blogomon :)

    VálaszTörlés
  5. Hú neked nagyon jól áll ez a naci. Én is szemeztem vele, de nem mertem felpróbálni, mert egy tehén lettem volna benne.:D Csini az ing és a kabát is.:) Ma én is vásárlós posztot csináltam, úgy tűnik ilyen ez a nap.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  6. ez a naci new yorkeres?:O én nem láttam itt Veszprémben:(

    a blúzt pedig én is próbáltam és gondolkoztam is rajta, hogy megvegyem de az anyag elriasztott, szerintem könnyen szakad:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem láttad, mert direkt odatelefonáltam, hogy dugják el előled :D muhaha

      Törlés
  7. Ezt a fehér blúzt kár lett volna otthagyni, nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  8. A nadrággal és a felsővel is szemeztem a boltban, de végül nem jöttek velem haza! Neked viszont nagyon jól állnak! :)
    De sikerült találnom őszi dzsekit és egy új táskát is, valamint pár sminkcuccot a DM-ben! Hamarosan jön róluk a bejegyzés! :)

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Elárulod hol vetted a masnis fehér blúzt? Nagyon szeretnék egy ugyanilyet, de sehol nem találok. :( ami a képen van nem eladó esetleg? :) Vagy esetleg csere? Vannak vadi új szoknyáim.:)
    Sz.I.

    VálaszTörlés