2012/09/28

TAG: 10 dolog amit újravásárolnék


Sziasztok! Ma egy újabb TAG-et hoztam nektek, remélem nem unjátok még őket, de úgy gondoltam ez érdekes és hasznos lehet a számotokra is. Tehát most a 10 dolog, amit újra vásárolnék nevezetű TAG-ről lesz szó, aminek az a lényege, hogy be kell mutatni, azt a 10 dolgot, amiért azonnal rohannék a boltba, ha netalántán ellopnák az összes smink termékemet. Így ebben a bejegyzésben csakis olyan dolgokat fogok megmutatni, amit 100 %-ig tudok ajánlani mindenkinek, érdemes elolvasni, és persze Ti is készítsétek el a TAG-et!
(ne haragudjatok, ha néhány helyen olyan dologról lesz szó, amit már láthattatok nem régen a A nyáron legtöbbet viselt dolgok és a Mennyit ér az arcom bejegyzésben.)


1. Max Factor Xperience alapozó
Az eddig számomra legtökéletesebben bevált alapozó a Max Factor Xperience Brown Hessian árnyalata volt. Mivel a bőröm különösebben nem problémás, nekem leginkább csak arra van szükségem, hogy egy egyenletes arcszínt kapjak, így azt nem tudom megmondani, hogy problémás bőrön mennyire működik jól, de nekem tökéletesen bevált. Ez az árnyalat teljesen megegyezik az én bőrszínemmel, nem túl világos, nem is sötét. Felvitelkor kicsit fényesnek tűnik, de ahogy kicsit beszívódik a bőrben, ez a fényesség máris eltűnik, és a végeredmény egy nagyon szép, egyenletes bőrfelszín. 10 faktoros fényvédőt tartalmaz, ami azért jó, mert megmondom őszintén, én sajnos soha nem figyelek arra, hogy külön még fényvédővel is bekenjem az arcomat.

2. AVON Arabian Glow bronzosító gyöngyök
Ha pirosító és bronzosító között kellene választanom, mindenképp bronzosítót választanék, mert úgy érzem az sokkal jobban passzol az én típusomhoz. A bronzosítón belül számomra egyértelműen a bronzosító gyöngy a nyerő, egyrészt mert szerintem a végeredmény sokkal természetesebb árnyalat, és a felvitel is könnyebb, mivel pigmentáltabb.

3. Oriflame Szemöldök árnyaló készlet
Rengeteget bajlódtam az utóbbi időben a szemöldökömmel, és a tökéletes árnyaló megtalálásával. Nemrég sikerült felfedeznem az Oriflame készletét, ami igazán jól szolgál. Ennek a terméknek egy külön bejegyzést fogok szentelni, ezért nem akarok most minden "poént" lelőni.

4. Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Lassan úgy érzem magam, mint egy 2000 Calorie reklámarc, mert az utóbbi időben annyit áradozok róla. Szóval akinek elege van már belőlem, bocsi. :D De ez a szempillaspirál tényleg telitalálat. Dúsít, göndörít, hosszabbít. Nem csomósodik és jól tart. Szinte minden sminkemhez ezt használom.
Olvasd el a tesztet ITT, ahol több képet láthatsz róla.

5. Oriflame Tender Care cseresznyés ajakbalzsam
Őszintének kell lennem. Ezt a terméket nem a különleges hidratáló képessége miatt ajánlom. Ami engem a legjobban vonz benne az a külseje, és az illata (isteni fincsi cseresznyés). A hidratálásával sincs semmi probléma, de nem egy hú de csodaszer, de én annyira szeretem nézegetni és szagolgatni. :D Hosszú körműeknek nem ajánlom, mert karmokkal lehetetlen normális kiszedni belőle.

6. Oriflame szemhéjfilc
Erről a termékről is olvashattatok már részletes tesztet ITT. Azoknak különösen ajánlom, akiknem nehezen megy a tusvonal megrajzolása, mert a filcekkel sokkal könnyebb vonalat húzni, mint egy rendes tussal. Jól tart, könnyedén kialakíthatunk vele bármilyen vonalat.

7. Miss Rose quattro
Sokáig kerestem, hogy mi az a termék, amivel megvalósítható a tökéletes füstös smink. Végül ebben a 400 Ft-os szuperpigmentált quattroban találtam meg, a nekem megfelelőt. A fehér csillámos, az ezüst szaténfényű, a két sötétebb szürke inkább mattos, de négyen együtt tökéletes kombót alkotnak.

8. essence rúzs - all about cupcake
Végezetül még 3 ajakra valót tartogatok nektek. Először is az essence all about cupcake árnyalatú rúzst. A tökéletes nude rózsaszín, aminek teljesen természetes a hatása. Teltebbé varázsolja az ajkakat, és közben még hidratál is.

9. NYC Ultra Lasp Lipwear - 409 Fragile Pink
Szintén egy természetes árnyalat, de ez már joval rózsaszínebb, mint az előző. Márpedig a tökéletes rózsaszín árnyalat senkinek sem hiányozhat a neszeszeréből.

10. essence stay with me longlasting lipgloss - 02 my favourite milkshake
Végezetül a már hosszú idők óta kedvenc szájfényem, ami egyaránt szuperül mutat, a már fent említett rúzsokkal, de akár önmagában is. Külön kedvencem a különleges formájú applikátor, ami megkönnyíti a felvitelt.

Remélem hasznosnak találták. Nektek mi a TOP 10?

U.i.: Ne haragudjatok a néhol megkopott festékért, hibás termékért. De legalább ez is mutatja, hogy ezeket tényleg agyon használom, és nem csak a szám jár. :D




4 megjegyzés

  1. A miss rose paletta nekem is meg van, ugyanez!
    Szerintem is ezzel lehet a legjobban füstös-szemeket varázsolni. Sajna annak idején sikerült leejtenem, így csak fekete meg a világosszürkéből maradt még valamennyi.

    VálaszTörlés
  2. Oriflame szemöldökkészlet bazijól néz ki.Asszem majd lesz egyszer ilyenem nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és szerencsére nem csak jól néz ki, de nagyon hatásos is :P

      Törlés
  3. Húú az Oriflame szemöldök szett engem is megfogott!

    VálaszTörlés