2012/08/16

TESZT: Oriflame Wonder lash szempillaspirál


Sziasztok! A mai bejegyzésben az Oriflame Wonder lash szempillaspirált fogom nektek bemutatni, amit garantáltam ajánlok mindazoknak, akik nem riadnak vissza az extrém hosszú, és drámai hatású szempilláktól.



Ahogyan a képen is látható a spirál keféjének kialakítása különleges. Az egyik oldalán apró, a másik oldalán hosszabb sörték találhatóak. Ennek köszönhetően kétszer kell felvinni a festéket, először a rövid, majd a hosszú szálakkal, így pillák szétválasztódnak, és extrém hosszúságúak lesznek. Maga a kefe egy rugalmas gumis anyagból készült, ami könnyedén mozgatható, így a nehezen elérhető pillákhoz is hozzá lehet férni.
Amit negatívumként mondhatnék el, az talán az, hogy kicsit nehezebben szárad meg az általam használt  spirálok többségénél, illetve főleg az első néhány használatnál túl sok festéket vesz fel.
Összességében viszont szuper spirál. Ahogy a bevezetőben is mondtam garantált a drámai hosszú szempillasor. Én éppen ezért hétköznapra nem használom, de bulikra és különleges alkalmakkor tökéletes választás.
Akciós ára 999 Ft.

előtte

utána

11 megjegyzés

  1. Nekem is megvan, de régebben (1éve) még jobb volt, gyorsabban száradt, de a legutóbbi nekem is necces :) de etől még nagy kedvence, csak tényleg hátrány a száradás, és elég kellemetlen ha összemaszatolja a sminkünket :)

    VálaszTörlés
  2. brutálisak lettek a pilláid *.*

    VálaszTörlés
  3. ú de kár h nem rendeltem meg...pedig gondolkodtam rajta, de nem hittem h képes erre O.O

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan ez a spirál, anno én is írtam róla a blogon. Nagyon szép pillákat varázsol :) A Te pilláid is nagyon szépek lettek!

    VálaszTörlés
  5. szemeztem vele, de akkor mostmár tuti, hogy megrendelem :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ez a kedvenc spirálom, már a negyediket használom el belőle :). Amúgy 700 forintért is ki lehet fogni néha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hú annyiért még nem is láttam. :P figyelni fogok (:

      Törlés
  7. Ez tényleg nagyon szép! :) Nekem is kell ilyen!

    VálaszTörlés
  8. Nem semmi :O Tetszik a végeredmény! :)

    VálaszTörlés
  9. de szép hosszúak lettek a pilláid :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés