2012/08/15

Termékek az eBay-ről I.


Sziasztok! Én először a télen kerültem közeli kapcsolatba az ebay-jel, és azóta személyes küldetésemnek érzem felhívni minél több ember figyelmét arra, hogy milyen szuper oldalról is van szó. Ebben a bejegyzésben bemutatom nektek az eddig vásárolt termékeimet. Ha minden igaz ez majd egy bejegyzés sorozat lesz, mert jelenleg is várok néhány dolgot, illetve sikerült ebből a listából kihagynom pár apróságot. 
Minden termék leírása végén belinkeltem egy régebbi bejegyzést, vagy képet, ahol már láthattátok az adott dolgot. Ezeket érdemes megnézni, mert sokkal jobban látható, hogy hogyan is néz ki a termékünk felvéve.
Ha eddig még nem regisztráltad magad, és PayPal fiókod sincs, olvasd el EZT a bejegyzést! További kérdésekre szívesen válaszolok akár itt kommentben, vagy email formájában. 
Az itt látható összes termék kiszállítása ingyenes.

Mielőtt bárki is végig olvasná a bejegyzést, kötelességemnek érzem mindenkit figyelmeztetni. Az ebay egy remel oldal, számtalan lehetőséggel, de ha egyszer belekerülsz a csapdába, nagyon nehéz leállni vele.... Na jó, de kit érdekel ennyi csudi jó dolgot látván?? Vásárlásra fel!




Karmos karperec - 3$ - INNEN
Már rengeteg külföldi blogon láttam ezt a karkötőt, és már régóta rajta volt a kívánságlistámon, úgyhogy nem volt kérdés, hogy megrendeljem-e, vagy sem. Amikor megérkezett kicsit csalódott voltam, mert borzasztó szűk volt, még az én kis csuklómat is szorította. De figyelem! Nem kell megijedni, az első alkalom után a rugó pont annyit lazul, hogy kényelmes legyen, illetve a karmokat kicsit kijjebb hajtva lehet bővíteni a méreten. Ezüst, arany és óarany változatban is kapható!
ITT láthattad már.



Több soros gyöngyös karkötő - 2.48$ - INNEN
Ez az egyik kedvenc karkötőm, az utóbbi időben ezt hordom a leggyakrabban. A színe miatt passzol mindenhez, és nagyon csajos az aranyos medálokkal. 
ITT már láthattad. 


Tengeri csillag gyűrű - 1$ - INNEN
Nyárra különösen tökéletes választás ez a tengeri csillagot formázó gyűrű. Az ára miatt pedig tökéletes választás gyakorlatilag minden időben. Őszintén, ennyi pénzért hol kapnánk bármi jót? Az alakja miatt plusz előny, hogy a mérete állítható, szóval nem kell attól aggódni, hogy kicsit lutri, hogy jó lesz-e, vagy sem. Arany és óarany változatban is kapható.
ITT már láthattad. 


Nyaklánc, szív alakú medállal - 2$ - INNEN
Ő volt az első szerzeményem ebayről, így gondolhatjátók, hogy mennyire izgatottan vártam, hogy végre megérkezzen. A képen sajnos a szín kicsit csalóka, élőben viszont óarany, hiba nélkül. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek rajta, hogy nem lehet kikapcsolni, viszont mivel a lánc hosszú, így nem zavaró a felvételnél, viszont így méretet nem lehet rajta állítani.
ITT már láthattad.


Geometriai mintás nyaklánc - 1.25$ - INNEN
Amikor én rendeltem, akkor még ez a nyaklánc kb. háromszor ennyibe került, de most már sokkal olcsóbban is rá lehet bukkani, úgyhogy rendelés előtt érdemes mindig jól szétnézni. Ez a darab szintén régóta kívánságlistás volt számomra, mégis kicsit csalódás volt. Az első pár alkalom után, ahogy a képen is látható az arany rész teljesen befeketedett. Már jó előre le kellett volna kennem átlásztó lakkal, nem is értem mire vártam vele. Így már fele olyan szép, mint az elején volt, de ha kiengedem a hajamat, a kérdéses rész nagy része nem látszik, ezért így is hordható. A hosszúsága nekem szintén nem jött be, ezért egy pár szemet kiszedtünk, de így már jó.
ITT már láthattad. ( most már ennél rövidebb )


12 darabos ecsetkészlet - 13$ - INNEN
Igen, igen ott van rajta, hogy MAC, de tudjuk, hogy nem az. Viszont ha szétnézel az ebay kínálatában, szerintem ez a legmegbízhatóbb, és legjobb minőségű ecsetkészlet elérhető áron. Ha MAC készletet akarsz venni, arra nem biztos, hogy az ebay a legjobb hely, tekintve, hogy ugyanezt árulják négyszer ennyiért, csak akkor már a márka nevét feltüntetve hirdetik.
ITT már láthattad. 


Kék sifon szoknya - 4$ - INNEN
A leírás szerint sifon, szerintem ez inkább műszálas anyag, de nem szállok senkivel vitába, mert a lényegen semmit nem változtat. Imádom. Magas derekű, pörgős szoknya, amiben jó forogni tökéletesen jól érzed magad. Mivel a kék egy átlásztó anyag, alatta van még egy külön fekete réteg. Többféle színben kapható.
ITT már láthattad.


Fehér táska - 10.27$ - INNEN
Na ő az abszolút all time favourite! Még a télen/tavasz elején rendeltem, és azóta töretlen a szerelem. Tudjátok hajaz egy kicsit a klasszikus Chanel táskákra. Elegáns és passzol mindenhez. Egyszerűen tökéletes. A mérete ellenére rengeteg dolog belefér. A pántja állítható. A képen látható módon hordhatod simán a válladon, de ha az egyik felét leengeded hosszabb lesz, így vállon átvetve is kényelmes. Már gondolkozok, hogy milyen legyen a következő szín. 
ITT már láthattad.


5 pár műszempilla - 1.69$ - INNEN ( ez nem biztos, hogy ugyanaz, ahonnan rendeltem. Rengeteg fajta közül lehet választani, ez egy a sok közül. ) 
Elképesztő olcsón lehet hozzájutni műszempillákhoz. Itt is érvényes az örök szabály. Minél többett rendelsz, annál olcsóbb. Én 5 pár, természetes hatásúval kezdtem. Ehhez a pakkhoz járt ragasztó is, amihez őszintén szólva nem fűzök túl nagy reményeket, de majd meglátjuk. Még csak tegnap érkezett, szóval még nem volt alkalmam kipróbálni.


12-es csillámpor - 3$ - INNEN
Talán ezeknek a csillámporoknak a kiválasztására ment el a legtöbb időm. Én szerettem volna kiválasztani minden egyes színt, de sajnos ez nem lehetséges. Hatosával lehet őket általában megrendelni, tehát 6, 12, 18, 24 stb. kiszerelésben kaphatók. Itt is érvényes a több az olcsóbb elmélet, tehát minél nagyobb csomagban rendeled, annál olcsóbb lesz darabja. Nagy nehezen sikerült kiválasztanom ezt a színösszeállítást. Számomra ebben vannak a leghasználhatóbb színek. Finom, apró szemcséjű. Körömre, sminkre egyaránt jó.
ITT már láthattad.


Ti milyen termékeket szoktatok ebayről rendelni? Tudtok limitet tartani a vásárlásnál? Várom a kedvenc darabjaitokat!

16 megjegyzés

  1. Fú az a geometriai mintás nyaklánc állati jó!!! :) Szuper cuccok!:)

    VálaszTörlés
  2. Én eddig ismerőst/sógort kértem fel eme nemes feladatra, hogy rendeljen nekem 1-2 dolgot, nem is akartam különösebben erőltetni, paypal t csinálni, mert tudtam, hogy ott kész, végem van... Most mégis beadom a derekam, azért remélem, nem fog csődbemenni a család miattam... :DDD
    Viccet félretéve, tényleg sok a csábító ajánlat, a MO-i ár töredékéért...
    (Ja és olyan csillagos gyűrűt mióta keresek te jó ég... ajjaj, kezdődik.. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D sok sikert, és legfőképpen kitartást a paypalhoz ! :D számomra is ez a legvonzóbb, hogy rengeteg olyan dolgot látok ebayen, amit egy magyar üzletben 2x, 3x annyiért adnak, pedig semmiben nem különbözik.

      Törlés
    2. Engem is az vigasztal, hogy 3-4 másikat lehet venni egy árán :]
      Ajaj, olyan macerás a Paypal? :S

      Törlés
    3. nem is aaazz.. :D max elsőre, de belejössz és akkor jó lesz :P :D

      Törlés
    4. Az a baj, hogy túlságosan sok cuccot találtam ki már így is.. :D de hát majd szépen sorban ;]

      Törlés
  3. Nem szoktam ebayről, sok ismerősömet átvágták már így. de nagyon jó cuccok vannak fent, ha lenne rá pénzem,már felvásároltam volna mindent :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelni kell arra, hogy megbízható eladótól rendelj, ezen kívül ott van az ebay buyer protection rendszere, ami szintén megvéd attól, hogy átverjenek

      Törlés
  4. Nekem is van ilyen (vagyis hasonló) szoknyám, nemrég érkezett. Másik eladótól vettem és az enyémben nem fekete, hanem ugyanolyan színű alsószoknya van, mint a színe, így határozottan átlátszó, de vízpartra bikinialsóval így is tökéletes. :)

    Egyébként a sifon elnevezés nem csak a természetes selyemszálból, hanem a szintetikus szálból szőtt selyemtípusú finom, könnyű, enyhén érdes felületű anyagra is értik (és az én szoknyámra ez pont ráillik és képről a tiédre is). ;)

    http://www.ebay.com/itm/Popular-Women-Girls-Chiffon-Double-Layer-Classic-Pleated-Mini-Skirts-Dress-Short-/110935148975?pt=AU_Womens_Clothing_2&var=&hash=item5f7db7db26#ht_3551wt_1286

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, ezt nem is tudtam :D igen, szerintem ezek ugyanazok (:

      Törlés
  5. A gyöngyös karkötő a kedvencem*-*

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó dolgokat rendeltél! A szívecskés medált nemrég rendeltem meg én is. :) Főleg ékszereket szoktam, táskával még nem mertem próbálkozni, de ami késik, nem múlik! :D

    VálaszTörlés
  7. nagyon jók *.* a karmos karkötő a kedvencem *.*
    http://weheartfashion.fanzoom.net/

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek a cuccok, amiket vettél! Én is nagyon sokat szoktam nézelődni ebayen..nekem a bátyám szokott rendelni. Rengeteg cucc van elmentve könyvjelzőbe.. :D

    Legutóbb ezeket rendeltem:
    http://sparkling-nails.blogspot.hu/2012/07/ebay-rendeles.html

    VálaszTörlés
  9. Eddig 4x is megpróbáltam, egyszer se jött meg a csomag, pedig budapesti vagyok, olyan idegesítő nézni hogy másnak megjönnek a csomagok nekem meg nem jöttek meg pedig sok csillagos eladoktól vásároltam :( A pénzt ugyan vissza kaptam az összes esetben, de a termékeket sose láttam. Ez van, lopós magyar posta :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pff... :S :S hát ez tényleg nagyon gáz.. még szerencsére, hogy korrekt eladók voltak és visszautalták a pénzt

      Törlés