2012/08/21

Kreatív Kedd - Születésnap


Sziasztok! El sem hiszem, hogy ilyen hamar elrepült az idő, és a Kreatív Kedd máris 1 éves lett. Akik nem olyan rég óta követnek, azok talán nem tudják, de én is tagja voltam a KK legelső csapatának. Bár én már nem vagyok a résztvevők között, az évforduló alkalmából minden valaha volt, és jelenlegi tagtól láthattok egy sminket, aminek természetesen a születésnap a témája.


Mielőtt belevágnék egyből a smink részébe, muszáj visszaemlékeznem az elmúlt időkre, amikor a KK-s csajokkal együtt igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy minél szebb sminkkel jelentkezzünk nektek. És szerencsére ez azóta sem változott meg. Igyekszem mindig követni az újabb bejegyzéseket, és csak ámulok, hogy milyen szuper alkotások születtek.

Most pedig következzen a smink. Mire vágyik minden lány a születésnapján? Arra, hogy ragyogjon. Ezért gondoltam, hogy egy csillámló arany smink lenne a legmegfelelőbb erre az alkalomra.
Ne haragudjatok, hogy a színek kicsit sárgásak, pirosasak, de muszáj volt a szabadban fényképeznem, hogy valamennyire látszódjon a csillogás, de sajnos a képek még így sem adják vissza teljesen. Azért remélem elnyeri a tetszéseteket. (:






9 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett Fruzsi :) most adtál egy ötletet, h milyen sminket viseljek majd a szülinapomon :D Köszi az ötletet :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! :) Ma én is pont elő szülinapi sminket készítettem a te technikádat próbálgatva. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik, szép ez az arany szín, és tényleg szülinapos! :D

    VálaszTörlés
  4. Szép ez a sminked is. Jó színeket választottál. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett a smink, jól áll Neked az arany! :)

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű!
    én azért sajnálom, hogy nem vagy tag.. :(

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett,és jól is áll! :)

    VálaszTörlés