2012/06/28

NOTD - Amazing Amazone


Sziasztok!
Tegnap évzáró után benéztem a Rossmannba, hogy meglepjem magamat valami aprósággal. Alapból nem igazán szeretem a Lovely lakkokat, vagyis nagyon semmilyen Lovely terméket, mégis megakadt a szemem két Lovely kolllekción. Ez a kettő nem más, mint az Amazing Amazone, és a Chameleon.
Ennek a lakknak azonnal megtetszett a színe, mert nagyon egyedi menta árnyalatnak tűnt, de amint kiértem az üzletből nappali fényben már inkább mentol, mint menta, de így is nagyon tetszik. Egyébként teljesen abban a tudatban vettem meg, hogy ez a Chameleon kollekcióból van és színváltós, de aztán otthon, amikor jobban megnéztem furcsának tűnt, hogy akkor miért Amazing Amazone van ráírva... :D Kis utánajárás után kiderült, hogy a Chameleon lakkok is csak külön fedőlakkal színváltósak, ami azért szerintem elég hülyeség, így csak a fedőlakk kaméleon a többi meg sima...
Na de vissza a témához. Az Amazing Amazone kollekció darabjait 499 Ft-ért lehet megvásárolni, ami szerintem nagyon jó, tekintve, hogy jó pár különleges és egyedi árnyalat van benne, ami ezért az árért nagyon jó. Én még egyért biztosan vissza fogok menni. Tegnap a 3-s számú árnyalatot hoztam el. Sajnos nincs fantázianév, amit nagyon sajnálok, mert azokat mindig nagyon szeretem. Egy rétegben nem sok mindent ér, kettővel már jó, de én hármat vittem fel, és így fed tökéletesen. Ezt általában nem szeretem, mert akkor túl sokáig tart a festés, de mivel ez valami szuper gyorsan megszáradt, egyáltalán nem jelentett gondot. Ha közelről megnézitek, apró ezüst színű csillámok vannak benne, amitől szerintem nagyon egyedi és különleges lesz.
( Egy kis érdekesség, hogy az essence multi dimension Replay árnyalatával akartam díszíteni, ami emlékeim szerint két-három árnyalattal sötétebb a Lovely-nál, de igazából épphogy egy fél árnyalat különbség van köztük, de a Lovely nekem így is sokkal különlegesebb és egyedibb. )










Ti szeretitek a Lovely lakkokat? Vettetek már valamint ebből a kollekcióból?

4 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van, imádom ezeket a lakkokat! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és én is nagyon meg vagyok elégedve ezekkel az új Lovely lakkokkal. Gyönyörű színek vannak, megvenném az összeset.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tuti lett. :) Ez az Essence nekem is megvan.
    Pont most csináltam én is egy NOTD-t! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez az árnyalat van most felkenve, ezen kívül a csillámos citromsárgát hoztam még el. Egyedül az ecsetet nem szeretem, nekem túl keskeny.

    VálaszTörlés