2011/08/18

Review: Halle Berry - Reveal the Passion

Sziasztok!
Ma újabb csomaggal lepett meg reggel a postás néni, ami Halle Berry legújabb, Reveal the Passion nevű illatát rejtette. Nagyon megörültem, hogy a Coty Kft. kisorsolt néhányat az új illatok közül és hogy pont én lettem az egyik szerencsés. Nem is jöhetett volna jobbkor, mert épp be akartam újítani egy parfümöt. Az utóbbi időben eléggé megcsappant a "készletem". (: Szeretem ha tudok válogatni néhány parfüm között. Tudjátok vannak olyan alkalmak, amik más illatot kívánnak meg. Épp most fogytam ki egyszerre két parfümből, most szerencsére egy Avon illat mellett, már őt is választhatom. :P


Én nagyon válogatós vagyok parfümök terén. Az édes, túl erős, tömény illatokat egyáltalán nem szeretem. Inkább a könnyed, citrusos parfümök híve vagyok, így nagyon kíváncsian álltam hozzá ehhez az illathoz. Lássuk mit is érezhetünk:

Szexi fejillatok: Olasz bergamott, dewfruit, frézia, alma
Szenvedélyes szívillatok: Fehér magnólia, mangosztán
Érzéki alapillatok: Okumé ágak, pacsuli, pézsma
Muszáj vagyok még iderakni a sajtóanyagból ezt a részt, mert én totál imádok ilyeneket olvasni (remélem ti is):
,,Olivier Gillotin és Halle Berry a Reveal the Passion készítése során az eredeti Reveal illat  merészebb, szexibb, csábítóbb változatát képzelték el. A nőies, érzékiséget sugárzó Reveal the Passion elbűvölő virágillatok merész kontrasztjából épül. A fejillatban olasz bergamott és szikrázó Dewfruit illata kelti fel elsőre érzékeinket, szenvedélyes szívében csábító fehér magnólia, és buján kísértő mangosztán lobbantja fel a vágyat, amit beburkol a lenyűgöző okumé, pacsuli, valamint a fényűző és meleg pézsma."

Számomra ez az illat nagyon (kellemesen) szokatlan volt, nem csak azokhoz képest, amiket alapból használok, hanem mert nem is találkoztam ehhez hasonlóval. Ez egyébként számomra nagyon pozitív, mert nem szeretem a tömegillatokat, és ezzel a parfümmel valahogy egyedinek érzem az illatom.

A Reveal the Passion üvege art deco által inspirált, rózsaszín árnyalató. Tetején - engem valamilyen drágakőre emlékeztető - kupak található. Egyáltalán nem giccses, vagy hivalkodó, számomra kifejezetten elegáns, és nőies a parfüm külseje.
A dobozán található Halle aláírásával ellátott mondat:


" True passion is lit by untamed desire... Reveal your passion that lies beneath the surface,"

Eau de Parfum 15 ml, javasolt fogyasztói ár:  5029.-Ft
Eau de Parfum 30 ml, javasolt fogyasztói ár:  7289.-Ft    

6 megjegyzés

  1. Az illatösszetevőket olvasva számomra is jónak tűnik az illat.Majd megnézem vagyis megszaglászom.
    Én találtam egy magyar webshopot ahonnan rendeltem egy párszor jó árai vannak és szerintem eredeti,de ha kedved van nézd meg www.parfum.hu a kínálatukat.

    VálaszTörlés
  2. Frufruuu http://notgoingtogetit.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptaaam.html
    :)

    VálaszTörlés
  3. Fruzsi, légyszi küld el már hozzám is a postásodat.:D:D Minden nap visz neked valami jót, nem ér.:D:D:D
    Na ha drogériában járok, megszagolom.;) Az üveg nekem is nagyon tetszik.
    (Andi)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Tőlem is megkapod a díjat..:) hihi
    http://mindentaszepsegrol.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptam-koszonom-biu.html

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Kapsz tőlem egy díjat:
    http://parafeminas.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés