2011/07/01

TOP június



Avon bronze aftersun
Imádom ezt a napozási utáni terméket. Amikor egy  egész napot a strandon töltök a napon, nincs is jobb. mint hazaérve bekenjem magam vele. Én használat előtt mindig beteszem a hűtőbe néhány percre.  Azonnal lehűti a bőrömet és hidratál is. Gyorsan eltünteti az arcomról a kipirosodást. Aloe verat, penthanolt, A, C és E vitamint, valamint béta karotint is tartalmaz.


Dove Summer Lotion
Már a májusi kedvenceknél is említettem, hogy milyen nehéz egy normális testápolót találnom, de most megint ráleltem egy jóra. Eddig is nagyon szerettem a Dove testápolókat, de valamiért mindig az az érzetem volt, hogy a bőröm még sincs maximálisan hidratálva. Na ezzel a testápolóval nincs ilyen érzetem. Könnyen beszívódik a bőrömbe és bársonyos érzetet is ad. Amiben különleges - és amiért nyári testápoló - az az, hogy kifejezetten napbarnított bőrre van kitalálva. E és F vitamint, valamint béta karotint tartalmaz, melynek segítségével tovább megmarad a barnaság.

Dr. Kelen Sun Save napolaj
Mindig is inkább napolaj, mint naptej párti voltam. Szeretem azt a tipikus olajos csillogást a bőrömön, na meg egyből szebb színem lesz tőle, és olyan érzetet ad mintha már szuper barna lennék. Tudom, hogy nem a legegészségesebb választás - tekintve, hogy 2 faktoros - de nem is legtűzőbb napon és a legnagyobb UV-sugárzásban használom. Szintén karotinos.

Meis cosmetics 5-ös paletta
Róla már volt bejegyzés, ezért nem kezdek el külön áradozni róla. Imádom minden egyes árnyalatát és a szuper pigmentáltságát.

A névtelen 52-es árnyalatú körömlakk
Komolyan milyen gyártó az ilyen, hogy még neve sincs? :D Végül is nem a neve miatt veszem meg, de jó lenne ha letudnám írni, hogy mi is ez... Róla is volt már külön bejegyzés. Teljesen beleszerettem a gyönyörű csillámaiba. :P


Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek júniusban? :P

2 megjegyzés

  1. Én még nem is láttam ezt a típusú Dove testápolót .. De köszi a tippet, figyelmesebb leszek a következő Rossmannos látogatásom alkalmával:) Tetszős a béta-karotin tartalma!:)

    VálaszTörlés
  2. I love reviews on products. And I'm looking for some new products to protect my skin this summer. The last couple years I have become increasingly worried about getting wrinkles in the future.

    VálaszTörlés