2011/05/03

Review: Avon and Miss Rose smokey eyes

Sziasztok!
A múltkori avonos bejegyzés után felbuzdulva - mivel többen is mondtátok, hogy jöhet még ilyen - ma a Smokey eyes palettát fogom bemutatni. Amikor elkezdtem csinálni a képeket a poszthoz, eszembe jutott, hogy a Miss Rose füstös paletta ezerszer jobb, ezért ez ilyen 2in1 bejegyzés lesz. (:





Avon true colour - smokey eyes
Őszintén szólva a kiszerelését jobban szeretem, mint magát a terméket. :D Egyszerű, jól zárható, lekerített tokja van, tükörrel. A hátoldalán kis ábra mutatja az ajánlott felvitelt. Négy szín található benne: fehér, rózsaszín, egy világosabb és egy sötétebb szürke árnyalat. Plusz egy applikátor.
A fehérből és rózsaszínből kifejezetten nehéz színt előcsalogatni, a két szürke közepesen pigmentált.
Végeredményben azoknak ajánlanám akik nem akarnak túl erős sminket, de a természetes színeknél sem akarnak leragadni.



(felső sor alap nélkül, alsó alappal)



Miss Rose szemfesték 01
Vele már sokszor találkozhattok itt, úgyhogy gondolom nem fedek fel nagy titkot, ha elárulom, hogy ez az abszolút kedvenc palettám. Ha jól emlékszem 400 Ft-ért vettem, ami álom ár, komolyan. Igazi bulizós sminkeket lehet vele csinálni, szerintem minden lánynak kéne egy ilyen. :D Az összes árnyalat selyemfényű, különösen az ezüst csillog a legjobban. Alap nélkül a fehér és ezüst nem akar túl egyenletes, de ahogy a képen is láthatjátok alappal csodálatos az összes.


 (felső sor alap nélkül, alsó alappal)


11 megjegyzés

  1. Szió!

    Semmiképp sem kritikának szánom -szeretem olvasni a blogod- csak nem értem...ez az Avon szemhéjpúder(meg a múltkori) iszonyat régi:) Már évek óta nem lehet kapni szerintem:)..szóvalmosteztmiért?nemértem,na:D

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van ilyen Miss Rose 4esem ,a feketék igazáán pigmentáltak:)

    VálaszTörlés
  3. @Roni
    az előző ilyen posztban mondtam is, hogy nem moSt vettem őket, de többen mondták, hogy jöhetnek az ilyen posztok is

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van ilyesmi ősrégi Avonos szemhéjpúderem:)

    VálaszTörlés
  5. Engem egyáltalán nem zavar h. régebbi termékeket mutatsz be,sőt nagyon tetszik ! : )Szóval méég. : )

    VálaszTörlés
  6. @Kicsi Díva
    köszönöm *.* most megnyugtattál :D

    VálaszTörlés
  7. egyébként ez a paletta van a mostani Avon kollekcióban is, csak más a csomagolása, és kör alakúak a színek. de az árnyalatok és a név egyezik.=)

    VálaszTörlés
  8. apolka: igazad van!:) Egy olyan tesztre mondjuk kíváncsi lennék, hogy a termék is maradt-e teljességgel ugyanaz. Egy régi kontra újra gondolok:) Hogy van-e minőségi javulás, vagy teljesen megegyezik a régivel!:)

    Fruh: tényleg nem izélgetésnek szántam, csak nem értettem... de most már megvilágosodás járja át elmémet:]

    VálaszTörlés
  9. @Roni
    nem is vettem annak :) ha lesz rá lehetőségem megveszem a palettát, bár mostanában már leszokóban vagyok az avonról (többé-kevésbé) :D

    VálaszTörlés
  10. Nekem is van egy ilyen avonos palettám, az újabb fajta, és már alig várom, hogy elfogyjon...semmivel se jobb szerintem.

    VálaszTörlés
  11. ez a miss rose paletta nekem is meg van és én imádom. engem nem zavarnak a régi dolgok mutogatása hiszen azok is izgisek.

    dyculn.blogspot.com

    VálaszTörlés