2011/05/11

NOTD - Found my love

A mai körmös áldozatom az essence multi dimension XXL shine körömlakk 72 Found my love nevű árnyalata. Már nagyon régóta szemezek egy ilyen pasztelles árnyalattal, így gondolhatjátok mennyire megörültem, amikor megláttam az essence csomagocskámban.
A színe - ahogy ez a képeken nem látszik túl jól - egy lilás árnyalat, és sokkal finomabb pasztelles, mint a fotókon. (Talán az 5. kép a legélethűbb.) A felvitele nagyon könnyű, szépen eloszlik a körmön és gyorsan szárad (ami nálam egy fontos szempont).  Az üvegen lévő felirat hosszan tartó, magas fedésű és extra fényes körmöket ígér. Nekem két réteg kellett, hogy ne legyen csíkos, de az még bőven jó szerintem. Hogy egy kicsit feldobjam Avon körömmatricát használtam.









Hogy tetszik? Mi a véleményetek az essence lakkokról?


9 megjegyzés

  1. ezt a fajtát még nem használtam, de alapvetően jó tapasztalataim vannak az Essence lakkokról. így körömmatricával nagyon szép!=)

    VálaszTörlés
  2. De jó h. ilyen nagy és formás a körmöd ! Olyan szép,meg a lakk színe is.A gyűrűdért meg oda vagyok ! : )

    VálaszTörlés
  3. Én imádom az essence lakkokat!!:) Tökjó árba vannak és szerintem elég tartósak:) És ennek is nagyon jó szine van!:)

    VálaszTörlés
  4. essencere szerintem igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve... nagyon lassan szárad, és iszonyú sérülékeny..

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy ilyen multi dimension lakkom van, és ...nemjó.... 3 réteg kell belőle és persze iszonyat lassan szárad.

    VálaszTörlés
  6. Ahogy látom nagyon vegyesek a tapasztalatok. Nekem abszolút pozitív, imádom az Essence lakkokat. Ahhoz képest milyen jó árban vannak, baromi tartósak és jó minőségűek. Nagyon szép hosszúak a körmeid.:) Tök jó a matrica is, én is szoktam olykor rátenni.:)

    VálaszTörlés
  7. Tényleg nagyon szépek a körmeid, és az a gyűrű *.*

    VálaszTörlés
  8. I like your blog and excellent post ♥

    come and see me;)

    VálaszTörlés
  9. nagyon szeretem az essence lakkokat,jó párat már összegyűjtöttem.csak jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatba.ezt az árnyalatot is nem rég megvettem,de még nem festettem ki a körmöm vele,remélem nem fog csalódást okozni ez sem,a te kezeden nagyon szépen mutat:)

    VálaszTörlés