2011/05/31

NOTD - dynamo

Sziasztok!
Sokat gondolkoztam rajta, hogy kiposztoljam-e ezt a bejegyzsét, vagy sem, mert a képek sajnos nem igazán adják vissza, hogy milyenek is valójában, de remélem azért látni valamit belőle.

Mivel már elég hosszú a körmöm, úgy gondoltam, hogy a tippes megoldást választom, és csak a körmeim végét festettem ki. Ehhez az Avon nailwear dynamo árnyalatát választottam, ami a kedvencem az összes Avon lakkom közül. Valami gyönyörű bordó színe van és külön imádom a gyöngyházas csillogását. Erre ment még egy vékony fehér csík az Art nails lakkal, majd  fedésnek a Miss Sporty Nail Expert anti rescue coach-ot használtam. Hatalmas baklövés volt megvenni ezt a lakkot. Épp rohanásban voltam és csak gyorsan akartam venni egy átlátszót. Csak otthon vettem észre, hogy sikerült a körömrágás ellenit kiválasztani. Tehát azoknak, akiknek ilyen gondjuk van mindenképp ajánlom, mert eszméletlenül borzasztó az íze. Még csak meg sem merem közelíteni a számat a kezemmel. :D





8 megjegyzés

  1. Ez az Avonos lakk nekem is megvan és imádom, mert nagyon gyönyörű színe van :) Borzasztóan szépek a körmeid :) Én nagyon örülnék neki, ha lenne körömápolós postod, nem gondolkodtál még rajta? :)

    VálaszTörlés
  2. De-de, biztos, hogy lesz egy hamarosan, mert rengetegen kértétek. Majd igyekszem nem okozni csalódást, csak mert nekem nincs túl sok titkom :D (:

    VálaszTörlés
  3. olyan már nekem is volt, hogy az átlátszó lakkot sikerült elrontani.. ugyanis Essence sima átlátszó lakk helyett egy fehérítős lakkot sikerült megvennem, ami úgy fehérít, hogy kicsit lilás árnyalatú, így a sárgás körmök színét kompenzálja.. csak az a baj, hogy nekem nem sárgás árnyalatú a körmöm, így olyan, mintha mindig fáznék.. :) nagyon szépek a körmeid. várom a körmös post-ot. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a lila, tök jó lett h fehéret is beletettél. Így még különlegesebb.:) Bár megnőne az én körmöm is ilyen hosszúra, de nem.:D Amúgy tegnap kaptál tőlünk díjat.:)

    VálaszTörlés
  5. ezt a lakkot már csak a neve miatt is meg kell néznem közelebbről! haha :D

    VálaszTörlés
  6. Úgy szeretnék ilyen gyönyörű hosszú körmöket :()

    VálaszTörlés
  7. én is akarom a körmeidet!!! az enyémek olyan kis csutkák, fúj. :(

    VálaszTörlés