2011/04/13

Miss Sporty perfect colour lipstick review

Sziasztok!
Még vasárnap sikerült elhasználnom az 50%-os DM kupont, ami a Glamourban volt. A Miss Sport Perfect Colour rúzs Lovin' it (034) árnyalatát választottam. Sokat hezitáltam még egy másik árnyalatot között, de végül ő lett az igazi. :P Valami természetes, minden nap hordhatót akartam és ez pont olyan. Nekem ez az első Miss Sporty rúzsom (és asszem termékem is).
Az ára is elég kedvező, szerintem az alacsony árkategóriás termékekhez tartozik.  700 Ft helyett csak 350 Ft-ot fizettem, ami azért elég jó. A külseje nem igazán nyert meg viszont... Kicsit gagyinak tűnik nekem, főleg ezekkel a ráragasztott matricákkal... :S Az egyik szerint a szín akár 6 órán át tart.. Na de hol? :D Egy műfejen egy üvegbúra alatt? :D Na jó, nem akarok nagyon negatív lenni, mert alapjában véve meg vagyok elégedve vele. Kellemes, természetes színe van és hidratál is.  Mindig viselek mellette valamilyen szájényt is, mert szerintem úgy minden rúzs sokkal jobban mutat. (:






Ti szeretitek a Miss Sporty termékeket?

8 megjegyzés

  1. csak köröm lakkot vettem tőlük, meg talán régen ceruzát:D De ennek a rúzsnak szép színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh, nem... Nagy ívben elkerülöm azt a polcot. :S

    VálaszTörlés
  3. A napokban vettem meg életem első miss sporty termékét, szintén egy rúzst, rosszabbat vártam, ilyen közepes minőség-kategória.

    VálaszTörlés
  4. Van egy pár miss sporty termékem, de mindet vagy kaptam vagy akciósan vettem. A teljes árát nem éri meg, de ki lehet fogni olyat amit nem kell első használat után a kukába lökni. Egyébként milyen fura, hogy pár nappal éppen ezeket nézegettem, de nem mertem megvenni:P

    VálaszTörlés
  5. The colour is great!

    xoxo,
    Froso from Style Nirvana.

    VálaszTörlés
  6. Szija !

    Én is nem rég vettem egy ilyen rúzst , én egy kicsit merészebb pinkesebb árnyalatot választottam , mert szerettem volna valami vadabbat . Szerintem nem rossz azért ennyi pénzért :)

    http://beautyandlovebyhajnoca3.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  7. Én a múlt hónapban vettem 3 Miss sporty rúzst és eddig nagyon tetszenek. Az egyik szinte napi használatban van.

    VálaszTörlés