2011/04/09

Alverde gel-eyeliner and essence brush review

Sziasztok!
Még egy februári posztban említettem ezt az Alverde szemhéjtust, de eddig nem volt igazán alkalmam kipróbálni, mert nem volt egy normális ecsetem sem a tushoz. Szóval lássuk:




Alverde gel-eyeliner 046 Mareike
Amikor megláttam a DM polcain szerelem volt az első látásra. Annyira szépnem találtam a színét, hogy úgy voltam vele, hogy hiába nem akarok most venni ilyen tust, muszáj hogy az enyém legyen. Ha jól emlékszem 1000 Ft-ba került. És annak ellenére, hogy akkor mennyire odáig voltam érte idáig vártam, hogy végre normálisan is kipróbálhassam.




A képeken is látszik, hogy mennyire szép színe van, kicsit metálos. Nagyon tetszik. Viszont, ahhoz hogy ilyen legyen a vonal mint, ami a képeken, nagyon sokat kell dolgozni vele. A tusnak nagyon könnyed, már - már azt mondanám, hogy habszerű állaga van. Ha egy vonnallal viszem fel az még alig látszik, de minél többször húzom át, annál jobban akarja szétkenni az előző vonalat. De végeredményben azt tudom elmondani róla, hogy megéri azt a pár perc plusz melót. :D
Az ecsetről egy rossz szót nem tudok szólni. Nagyon megérte.






Alverde tus:
tartósság: 5/5
szín: 5/5
dolgozhatóság (van ilyen szó? xD ): 5/3

Essence ecset: 5/5

8 megjegyzés

  1. Nagyon szép, ezen én is gondolkodtam, de megvárom a Holographics kollekciót a tussal :) Az ecsetke nekem is kéne, de elkapkodták :(

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. szerintem nagyon szép, nem gondoltam volna h ezekkel a termékekkel ilyen szépet lehet alkotni. pozitívan csalódtam :)


    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. wow! amazing. I love this. fits perfect to your eyecolour!
    X

    VálaszTörlés
  5. Óó ez valóban meseszép *.*

    VálaszTörlés
  6. beautiful! thanks for this great post (: xoxo

    VálaszTörlés