2011/03/19

Max Factor (:

Sziasztok!

Azt hiszem kijelenthetem, hogy a következő egy hétben jó pár poszt fog születni a Max Factorral kapcsolatban, hiszen ma tartották a márka első videó forgatását a Youtube csatornájukra. 18 bloggerina és köztük én is meghívást kaptunk, hogy betekintést nyerjünk a felvétel kulisszái mögé, továbbá kipróbálhattunk rengeteg Max Factor terméket és ami megtetszett el is hozhattunk. És ha ez nem lett volna még elég, távozáskor szuper kis ajándékcsomagot is kaptunk.

Mondanom se kell nagyon jól éreztem magam, már nagy régóta vártam egy ilyen találkára, hogy személyesen is megismerjem a  többi bloggerinát, és ez egy nagyon jó alkalom volt erre. De persze a nap fénypontja akkor is az volt, mikor hazaérve az ágyamra borítottam az új szerzeményeimet és gyönyörködtem. Az elkövetkező posztokban részenként be is fogom őket mutatni. Azt hiszem lehet, hogy lesz egy kis Max Factor túladagolásotok. (:

Még egyszer köszönöm ezt a csodálatos napot a Max Factornak! (:

Tök jó lenne összegyűjteni, hogy ki volt ma ott, mert megmondom őszintén nem mindenkit ismertem. Tehát ha ott voltál, kérlek kommentelj egyet! (:






Nektek mi a véleményetek a Max Faktorról?
Ha pedig ti is ott voltatok, nektek hogy tetszett? (:

6 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszett!=) Nálam is sok teszt lesz, és az biztos, hogy nem igazán fogok újabban sminkeket venni. Örülök, hogy megismerhettelek titeket!=)

    VálaszTörlés
  2. Én ott voltam. :) De gondolom ezt észrevetted, mivel beszélgettünk is. :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj de jó lehetett nektek :) *irigy kicsit* :D

    VálaszTörlés
  4. ott voltam és imádtam!
    örülök,hogy találkoztunk! :))

    VálaszTörlés