2011/02/15

Revalid - szépségkapszula

A Revalid szépségkapszula kifejezetten a haj - és a köröm regenerálására lett kifejlesztve. Nekem anyukám volt az, aki el kezdte szedne hajhullás ellen, de amikor megvette a 90 db-os kiszerelést rábeszélt, hogy én is kezdjem el. Persze hogy nem ellenkeztem, hiszem már évek óta próbálom növeszteni a hajam és néha megszállottan állok a tükör előtt és próbálom szemmel szuggerálni, hogy nőjön... de ez mégis egy hatékonyabb megoldásnak tűnt már így elsőre is.
Tehát mielőtt elkezdtem volna szedni, utána néztem több helyen, hogy ki mit mond róla, és hát kapott hideget is meleget is, ezért nem is fűztem hozzá túl sok reményt, de aztán kellemesen csalódtam.

Olvass tovább, ha kíváncsi vagy az én tapasztalataimra.






Revalid® kapszula

 
Komplex megoldást nyújt
A világ egyik legnagyobb gyógyszergyártó cége által kifejlesztett Revalid® kapszula kifejezetten a haj és a köröm növekedéséhez szükséges anyagokból lett összeállítva: használata egészségesebbé, csillogóbbá változtatja a hajat, erősebbé, rugalmasabbá teszi a körmöket. Hazánkban a termék évek óta piacvezető, eddig több mint 1.000.000 vásárló volt elégedett klinikailag is igazolt hatásaival.   

Tudományosan elismert hatóanyagok


      •  búzacsíra kivonat: megállítja a hajhullást
      •  köleshéj kivonat: elősegíti a haj és a körmök növekedését és újraképződését
      •  kéntartalmú aminosavak: elősegítik a haj és a körmök újraképződését, javítják azok szerkezetét
      •  B vitaminok: optimalizálják a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét
      •  H’ vitamin (PABA): serkenti a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét
     •  réz, vas, cink: nélkülözhetetlen ásványi anyagok a hajhagymák és a körmök anyagcseréjének   biztosításához


 Hát igen ez így mind nagyon szép és jó. De mi is igaz belőle?
Tehát, mint már említettem, több helyen utána néztem. Sokan írták, hogy semmi hatást nem tapasztaltak, de sokan voltak azok is, akik meg voltak elégedve.
Személy szerint én az utóbbi táborba tartozom. Most körülbelül egy hónapja szedem, naponta egyet, néha kettőt (a javasolt a napi 3). Most jutottam el arra a pontra, hogy ténylegesen érzem a hatását. A hajam szemmel láthatólag gyorsabban nő, aminek nagyon örülök, ezen kívül a tartása is sokkal jobb. Legelőször a körmeimen éreztem a hatást, már a 2. héttől erősebb volt és fényes, olyan mintha festve lenne. 
Eddig nagyon elégedett vagyok, biztos, hogy nem fogom abbahagyni a szedését, hiszen a felmérések szerint a 3. hónap után a legszembetűnőbb a változás. Én még az 1. hónap vége felé járok és már most nagyon hatásos, kíváncsian várom a további fejleményeket. (:


Nektek volt már valamilyen tapasztalatotok a Revaliddal, vagy próbáltatok már valamilyen más szépségkapszulát?

11 megjegyzés

  1. én többször hallottam már olyat, hogy nem csak a haj, hanem a szőr is erősödik tőle... nem tudom, hogy ez csak urban legend, vagy van-e tudományosan bizonyított alapja, mindenesetre én nem mertem még kipróbálni :D

    VálaszTörlés
  2. A haj is szőr, ha úgy vesszük :D És igen erősödig, mert a vitaminok az egész szervezetbe bekerülnek, nem csak a hajba. De nem lesz farkasember valaki tőle :D Én Hairclinicet használtam, nagyon jó volt, most vmi egészen újat, de még csak pár napja szedem.

    VálaszTörlés
  3. nyilván tudom, hogy nem csak a hajba kerülnek a vitaminok, nem is azért kérdeztem. csak kíváncsi vagyok az egyéni tapasztalatokra, hogy ha már nem a hajról beszélünk szőrként, akkor mi a helyzet. :P

    VálaszTörlés
  4. Aki rendszeresen szőrtelenít nem veszi észre a változást, nekem alapból elég sötét és erős a szőrzetem, maximum gyorsabban nőtt tőle, de egyéb változást nem tapasztaltam.

    VálaszTörlés
  5. nekem csak a hajam és körmöm erősödött, legalábbis nem vettem észre változást, bár szerintem ez is emberfüggő. (:
    Ditu a Hairclinicet miért hagytad abba?

    VálaszTörlés
  6. Jó pár hónapig szedtem, aztán elfogyott, a gyógyszerész meg rábeszélt vmi újra. Amiről eddig nem hallottam. Ha érdekel, milyen, a blogomban írtam róla... kíváncsi leszek...

    VálaszTörlés
  7. Revalid nekem is bevált! Én 3 hónapig folyamatosan szedem 3 hónap pihi és megint folytatom! Bevált! Ezenkívül tudom ajánlani a Ricinus olajat (gyógyszertárban kapható, igazából hashajtóként használják) de hajra pakolásként is tökéletes, és gyorsabban nő a haj tőle, sokkal fényesebb, és dúsabb lesz! Tapasztalatból mondom, hogy beválik! Nekem használt, december óta használom akkor állig érő volt a hajam most vállig ér a hajam! A ricinus pakolásnak több módja van (neten nagyon sokat találsz ha utána nézel) én nagyon sokat elolvastam aztán a nagymamámtól hallottam egy nagyon jót, nem kell hozzá órákig tartó
    előkészület, nem kell a hajra sem tojássárgája sem semmi ilyen izé, hanem nagyon egyszerű! Én elsőnek megmosom samponnal aztán jól leöblítem, majd balzsamot teszek a tenyerembe és ahhoz
    öntök kb. ugyanannyi ricinus olajat majd felkenem a hajamra (a kezemmel bedörzsölöm) majd vagy törölközőbe, vagy ilyen nejlonos izébe betekerem a fejem és kb 20-40 percig hagyom hatni! Aztán lemosom majd megmosom megint samponnal, megszárítom és kész! Nekem nagyon beválik!

    VálaszTörlés
  8. köszi a tippet, ki fogom próbálni (:

    VálaszTörlés
  9. Sziia
    körülbelül mennyibe kerül ez a 90 darabos kiszerelés?

    VálaszTörlés
  10. @Zsanett
    gyógyszertárban 5900 Ft (:

    VálaszTörlés
  11. DM-ben most van leárazva, mi a 90 db-os kiszerelést 4300 körüli áron vettük pár hete :)

    VálaszTörlés