2011/02/04

Lipbalm review

Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy nem tudok élni ajakápolók nélkül. Kell egy reggelre, egy éjszakára, egy suliba, egy a szájfény alá, egy a rúzs alá stb. Nagyon hasznos kis termék ezért nem árt, ha megtaláljuk az igazán hozzánk illőt, mert egy-egy csodákra képes. Ma 5 darabot fogok bemutatni a készletemből. (:


Olvass tovább a részletekért! (:





1. Cynex pearl lipstick
Ez az egyik legolcsóbb ajakápolóm, szinte minden áruházban és kisboltban megtalálható, drogériákban már kevésbé. Azt hiszem ez éthető is, mert körülbelül semmi haszna nincs. Nem is érzem, hogy egyáltalán kentem valamit a számra. Színezettsége sincsen, hiába hívják lipsticknek. A csomagolás gyöngyházfény-hatás ígér.. szerintem nem kell kiemelnem, hogy kamu....
5/1


2. Avon care Lip balm vitamin E
Nagy rajongója vagyok az Avon care termékeknek (többek között a glicerines kézkrém az egyik kedvencem). Aprócska ajakbalzsam nagy hidratálóerővel. Épp az utolsó darabkákat kaparászom ki belőle, de biztos hogy fogok venni utánpótlást. Az egyetlen kivetnivalóm a tartóssága... Sokszor éreztem úgy, hogy eltűnt, mielőtt beszívódott volna az ajkamba.
5/4


3. Quiz Lip Care Protector
Aki találkozott a Quiz cosmetic-szel az tudja miről van szó. Olcsó, de jó márka, én a Miss Roséhez tudnám hasonlítani. Ezt használom a legtöbbször. Nagyon jól hidratál, sokkal nehezebben szárad ki a szám, amióta ezt használom. Mindenképp favorit.
5/5

4. ISANA
Ezt a szót bírtam kivenni, a többi lekopott. Az egyik Rossmann-látogatás során sikerült beszerezni. Elégedett vagyok vele nagyon, csak a szaga nem az igazi.
5/4

5. AVON Ella ballerina starlight strawberry lipbalm
Igen, tudom hogy az Ella ballerina az Avon gyerekrészlege, de nem tudtam ellenállni. Valami eszméletlenül jó epres illata van, legszívesebben elrágcsálnám. És persze jó is hidratál. (:
5/5


És most nem ejtettem szót - az azt hiszem mindenki álalt jól ismert - Labello termékcsaládról. Igen, az a legjobb. (:
Mi a ti kedvencetek?

24 megjegyzés

  1. Én a Bebére esküszöm.=) Van egy éjszakai, színtelen, azt mindig jó vastagon kenem fel, és van egy nappali, ami a hidratálás mellett gyönyörü csillogós halványrózsaszín színnel rendelkezik, így sokszor használom szájfény helyett. Pluszpont, hogy az összes Bebe ajakápolónak fincsi vaníliás illata van.(=

    VálaszTörlés
  2. Labello Rosé és Carmex - ezek a kedvenceim.

    VálaszTörlés
  3. nekem ezek(labello,bebe)sajna nem hatnak, van egy dm-es fehér tubusos mentolos, az elég jó, meg az essence glossy lipbalmjait is szeretem, azokban csak a ragacsosságuk zavar. és persze a carmex, amiről semmi pénzért nem mondanék le.

    VálaszTörlés
  4. a carmexet nagyon sokan dícsérik.. ideje lesz kipróbálnom.. :P

    VálaszTörlés
  5. A Carmexen én is gondolkodom.. Egyébként jobb híján a Labello Classicot használom, de én már a bebétől, az Isanán keresztül a Cynexig mindent kipróbáltam, de semmi sem vált be igazán. Sajnos nálam a Labello sem 5 pontos. Szóval most már tényleg be kell ruháznom egy Carmexre :)

    VálaszTörlés
  6. Én még ausztriai nyaralásom alkalmával tettem szert egy kerek tégelyes Carmex ajakápolóra.Nem csalódtam,nagyon jó!De hát az ára miatt én is inkább a Bebe ajakápolókra szavazok.Jók a labellók is,de ez olcsóbb és egyaltalán nem rosszak.Én a sötétkéket(classic) és a zöldet(intensive care)szeretem a legjobban.

    VálaszTörlés
  7. Akkor én vagyok az egyetlen a földkerekségen, aki nem tapasztalt csodát a Carmexnél?:) Jól hidratál, de semmi különös, mint a Labello. És ez a mentolos érzés először nagyon kellemetlen, mintha lefagyna a száj, aztán persze meg lehet szokni. Az íze pedig rossz. Én nem fogom újra venni:)

    VálaszTörlés
  8. Lip smacker a kedvencem:) De a Body Shop ajakápolója is jó, csak az tégelyes, csak itthon szoktam használni.

    VálaszTörlés
  9. Én Labellós vagyok, a Hydro Care vált be a leginkább, mert elég cserepesedős-száraz ajkaim vannak, főleg télen... de ez csodákat tett vele :).

    VálaszTörlés
  10. Carmex, mindíg és mindenhol! :D

    VálaszTörlés
  11. Engem a labello kifejezetten szárít, az avonos kedvencem már nem kapható, a carmexre meg még nem volt keret, mert mindig mást vettem, mondván ráér még:)
    Ami eddig a legjobb ár-érték alapján, az a vazelin.(igen, az) színtelen, szagtalan, és nincs kiszáradva a szám.estére vastagon bevakolom, és tök jó...nappal meg egy yves rocher van, de tégelyes, így kell egy ecset is hozzá...

    VálaszTörlés
  12. Nekem a sajátkészítésű vált be a legjobban, bár előtte se voltam nagy felhasználó. Annak idején Labello trópusi gyümis volt a kedvenc, az illata és íze miatt, de nálunk sose lehetett kapni ezért nagyon spóroltam vele.
    A saját készítésűben van kakaóvaj, sheavaj, E vitamin, mandula olaj és egy kis fekete csoki.

    VálaszTörlés
  13. Carmex, mindenképp, az a legjobb, megéri az árát abszolút! eszembe se jut a Labello, mióta ezt használom...

    VálaszTörlés
  14. nekem van egy epres Labello-m, szeretem (főleg az illatát), de túl erős a színe a hétköznapokra, úgyhogy nem sűrűn használom. mondjuk nem is érzem túl hatásosnak. amit viszont imádok, az a Balea Gelée Royale! finom mézes illata van, puhít és hidratál, és nem kerül többe pár száz forintnál. igaz, nekem szerencsére nem sűrűn szárad ki a szám, de nagy segítség így télen, ha mégis. én ezt ajánlom, a Carmex előtt szerintem megér egy próbát. (:

    VálaszTörlés
  15. eddig carmex fan voltam de most, hogy kipróbáltan a sima sheavajat erre fogok áttérni, nagyon-nagyon jól hidratál!

    VálaszTörlés
  16. Még egy szavazat a Carmex-re. :) Nehezen tudnám elképzelni, hogy mást is kipróbáljak utána.

    VálaszTörlés
  17. Én is a shea vajra esküszöm. Azok közé tartozom, akik kicsit vastagabban kenik az ajakápolót, és nekem a Carmex összegyűlik a számon. Egyéb funkcióiban - hűt, bizserget, hidratál - tényleg remek, de ezen kis szépséghibája miatt nem ő a tuti befutó. Most épp Yves Rocher és L'occitane vajakat használok felváltva, és nem gyűrődik össze a számon, szuperül hidratál, a regeneráló hatása hosszú órákig tart a beszívódás után, nem is kell naponta használnom. A Labello nálam függőséget okoz, ugyanis ha nem kenem, azonnal újra kiszárad a szám, pedig szerintem egy ajakápoló célja a hosszútávú regenerálás, hiszen nem csak addig akarok puha ajkakat, amíg a számon tocsog a cucc. Sokan a vazelint preferálják, én nem szeretem, ez valójában kőolajszármazék, és az mint tudjuk nem a bőrünk barátja.

    VálaszTörlés
  18. Az AVON Care Lip Balm-ot használom én is, nekem 5 pontos (a csomagolás nekem is ugyanígy néz ki :DDD) és pont most néztem a gyerekosztálynál azt a szájbalzsamot .. és, hogy most itt olvastam szerintem meg is fogom venni :DD

    VálaszTörlés
  19. Primus natúr ajakír - csodát tesz. :) 300 forint körül van a gyógyszertárban.

    VálaszTörlés
  20. @HoneyBee
    gondolom akkor te az avon ajakbalzsamot más szezonban vetted, mert ezeknek mindig más a kiszerelésük, de szerencsére a minőség ugyanolyan jó :P az ella ballerinát pedig csak ajánlani tudom (:

    VálaszTörlés
  21. régebben labello volt a befutó, de mostmár inkább lip smacker-t használok az incsi-fincsi illata miatt. imáádom.

    VálaszTörlés
  22. énis az avon ajakbalzsamokra esküszöm :D
    van egy naturalsosom mézes amit imádok és 4 colortrendes csoki,eper- ez a kettö fincsi és jol hidratál , a citrom az ojan mint a mosogatoszer :S meg van még egy kék bogyos is, nemtudom mia neve xD az inkább szájfénynek mondanám, de jol hidratál :)

    VálaszTörlés
  23. Nekem örök kedvenceim a garnier és a lipsmarcker!
    De van egy balea youngos is amit IMÁDOK!

    VálaszTörlés
  24. Én is a Labellora esküszöm, főleg az epresre meg a meggyesre, meg a classicra, bár most próbáltam ki az új citromos-olivaolajosat is, nagyon jó illata van^^

    VálaszTörlés