2011/01/20

Clean & Clear shine control

Sziasztok!

Nyáron fedeztem fel magamnak a Clean & Clear shy control termékcsaládot. Azóta a minden napi arcápolásom részévé vált. Íme az én tapasztalataim:



Azt kell mondjam, hogy én már alapjában véve kicsit elfogult vagyok a Clean & Clear termékekkel. Már nagyon régóta használom a márka bőrradírját, tonikját, arcápolóját stb. Viszonylag szerencsés vagyok a bőrömmel kapcsolatban, viszont hajlamos a zsírosodásra, különösen a T-zóna környékén. De amióta használom a shine control arcápolókrémet és tonikot nincs ezzel sem gondom. Minden nap reggel és este alkalmazom, szinte már hiányérzetem van ha néha kimarad. Amit az arcápolóban szeretek, hogy pumpás adagolója van, így teljesen szabályozható, hogy mennyit szeretnél használni belőle. Nekem a nagyon minimális mennyiség is elég.
Szerintem mindenkinek megér egy próbát, már ha zsírosodásra hajlamos a bőrötök (és az ára is tök jó).


Remélem segített valamit. (:
A kérdésem pedig hozzátok:
Nektek mi a kedvenc arcápolótok?

13 megjegyzés

  1. Szia!
    Múlt héten vettem meg pont ezt a tonikot :) Én is szeretem, bár a homlokomat eléggé kiszárítja :S de kenegetem arckrémmel, szóval semmi baj :) Még nem volt Clean&Clear termékem, de akkor ezek szerint jól választottam ^^

    VálaszTörlés
  2. nekem működött, remélem neked is jó lesz :D

    VálaszTörlés
  3. Garnier Pure Active termékcsaládot használok, de lehet, hogy kipróbálom ezt, jónak tűnik leírás alapján.

    VálaszTörlés
  4. Szia!nekem volt ilyen mattító krémem,ez a pumpás de nekem szó szerint tönkretette a bőrömet.Nekem a Clean&Clear termékcsaládból csak a régi arclemosó krémje volt jó,de olyat már nem lehet kapni,legalábbis már nem olyan mint volt.De hát mindenkinek más a bőre!

    VálaszTörlés
  5. Én clinique 3 lépésest használok,de a leírtak alapján beszerzem ezt is olcsóbb alternatívának:)köszi

    VálaszTörlés
  6. Nekem most egy Yves Rocher pórusösszehúzó arclemosó kevert bőrre, után pedig a L'Oreal hármas hatású arckréme. Nagyon beváltak.

    VálaszTörlés
  7. nekem semmit nem használt :(

    VálaszTörlés
  8. A clean&clear a leggagyibb, legrosszabb márka amit valaha használtam. :O

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Én az Alverde termékcsaládot (piros kupakos, kimondottan zsíros, pattanásos bőrre való) használom. Már mindent kipróbált, a Clean & Cleart is de semmi. Ez a natúr termékcsalád viszont fantasztikus. Rengeteg pattanásom volt korábban, de mióta használom csak a "piros betűs ünnepek" előtt jön ki 1-2, és azok is miniatűrök. Szerintem próbáljátok ki.

    Ja és akinek számít, hogy ne olyan terméket használjon, amihez a gyártó állatokon kísérletezett, azoknak is ajánlom az Alverde családot. A fenti kommentekben említett Loreal, Clean & Clear (aminek a Johnson & Johnson a gyártója) , Garnier és még sok híres márka mind mind állatokon tesztel... :(
    Van egy cuki sziámi cicám, és beleborzongok, ha belegondolok, hogy olyan terméket használjak, kenjek magamra, amit hasonló kis szőrmókokon tesztelnek embertelen módon... :( :(
    Én száműztem az ilyen termékeket az otthonomból, és azóta is csak olyanokat vásárlok, ami bizonyítottan cruelty free-k.

    Timi

    VálaszTörlés
  10. hát úgy látom a clean & clear kapott hideget-meleget .. nem mondom, hogy mindenkivel csodákat fog művelni. nekem bevált, de mindenkinek más a bőre, így másképp reagál. nem egy drága termék, ezért szerintem megéri legalább kipróbálni, hátha beválik.

    VálaszTörlés
  11. Szia! Nekem se váltak be Clean & clear termékek se, meg a garnier arctonikja meg stb :S .
    De ami nagyon bevált a L'OREAL triple active termék család, de a blogomban van egy post róla :)

    VálaszTörlés
  12. Szia, nekem a Clean & clear érzékeny bőrre való lemosója nagyon bevált (világoskék), ilyen mentolos illata van, nem csíp, nem szárít, utána az arcom puha, nem ragad, nem zsírosodik.
    Ezen kívül én még Vichy normaderm mélytisztító gélt használom naponta...nagyon jó, 2 hete vettem a dm-ben (leárazva 1200 ft volt) és azóta komolyan sokkal szebb a bőröm.

    VálaszTörlés
  13. nekem is bekéne újítani valamit.. lehet megpróbálkozok a Vichyvel (:

    VálaszTörlés