2010/12/28

My ring collection


Hi everyone!

Today I decided to show you my ring collection. I'm a huge fan of jewelleries, especially rings. I don't own too many, these are my favourite pieces. Usually I wear only one on my fingers. I don't like wearing lot of rings at the same time because they can lose their beauty.
Unfortunately the pictures are not too perfect, sorry for the ugly hands... :D
and by the way thank you Mariann for being my first follower. <3 *.* Ma úgy döntöttem megmutatom nektek a gyűrűimet. Hatalmas ékszerrajongó vagyok, külön kedvenceim a gyűrűk. Attól függetlenül nincs túl sok... egyelőre.. :D Általában egyszerre csak egy gyűrűt viselek, mert így mutatkozik meg igazán a szépségük. (: Sajnos a képek nem lettek a legjobbak, bocsi a csúnya kezekért (megvisel a tél). :D Viszont külön köszönet Mariannak, aki elsőként szavazott bizalmat nekem a blogom követésével kapcsolatban. <3 *.*








- snaik: Orsay
- butterly: Bijou Brigitte
- pink flower: Ázsia Center (250 FT ! )
- red stone: my grandmother's

Please follow me and leave a comment!

xoxo

11 megjegyzés

  1. most már én is olvaslak:) tetszik a blogod:) remélem lesz még jó sok post. nekem egy darab gyűrűm nincs:( inkább fülbevalókra szavazok. ha majd elsz egy gyűrűm akkor az a bizonyos GYŰRŰ lesz az:D

    VálaszTörlés
  2. köszi szépen :D ami a fülbevalókat illeti... hát abból sincs hiány.. holnap csinálok is egy postot, majd lesd meg :D

    VálaszTörlés
  3. Imádom a gyűrűket, de nekem kb. 3 db van. A C&Aban olyan jók vannak! Nagyon tetszik a gyűjteményed, irigyellek nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. köszi(: igen igen.. én úgy vettem észre, hogy az ékszerek teljesen megegyeznek a C&A-ban, a Takkoban meg az Orsayban... és általában árban és minőségben is tök jók (:

    VálaszTörlés
  5. Beautiful!

    rmreckless.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. Jaj, de szépek! Én is gyűrűfüggő vagyok :).

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. ÓÓÓÓ az a pillangós gyönyörűűű, pillangó mániás vagyok:D

    VálaszTörlés